Hur väljer jag det bästa Makeup applikatorer?

Det finns många olika typer av makeup applikatorer på marknaden allt från engångs applikatorer till dyra tvättbara applikatorer. När du väljer rätt sorts smink applikatorn, är det viktigt att beakta den aktuella uppgiften. Medan en svamp kan vara ett utmärkt verktyg för att tillämpa stiftelse, kommer en borste kan du inte blanda stiftelse ordentligt. I huvudsak kan någon vätska makeup appliceras med en svamp. Denna typ av smink innehåller foundation, concealer och grädde rodna. Makeup, såsom pulver rouge och ögonskugga, bör tillämpas använder rätt pensel. För att välja rätt typ av borste, den bästa åtgärden är att investera i en komplett makeup pensel set. Denna typ av uppsättning kommer att innehålla en rouge borste, pulver pensel, vinklad eye-shadow borste, runda ögon-skugga borste, och en läpp borste. Vissa pensel uppsättningar kan även inbegripa ytterligare borstar beroende på priset på apparaten. När du väljer en pensel uppsättning, försöka undvika billigare apparater som kan innehålla borstar som inte kommer att pågå i mer än ett par månader. Stället väljer en uppsättning som kan rengöras regelbundet med pensel renare. Även dessa grupper kan vara dyrare, är de också en god investering. Bortsett från att välja rätt slags borstar ska användas för varje typ av smink, att din makeup applikatorer är rena.

Ofta använder människor makeup svampar och borstar som är fulla av bakterier. När denna bakterier används på ditt ansikte, kan resultatet bli ett ansikte full av blemmor. Istället för att använda en smutsig borste, ta dig tid att rengöra dina borstar ordentligt med borste renare. Denna typ av renare finns i butikerna specialitet smink eller på något apotek. Alternativt kan du rengöra borstar med en lösning av tvål och varmt vatten, bara vara säker på att skölja borstar ordentligt innan du använder dem igen. p

Makeup tvättsvamp ska bara användas en gång. Efter den första användningen, bör dessa svampar skall kastas bort. Att hålla en makeup svamp för flera användningsområden kommer att främja skadliga bakterier. Likaså delar en svamp med en annan person är inte en bra idé, eftersom det skapar oönskade bakterier.

För att hitta den bästa makeup applikatorer för ansiktet, spendera tid att söka efter applikator och sätter borsta på en lokal skönhet butik. Genom att testa några olika typer av makeup applikatorer, kommer du att kunna hitta den rätta för din makeup behov. Även makeup applikatorer kan alla verkar samma, några av dessa punkter är bättre än andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.