Hur väljer jag det bästa Makeup Remover?

Det är viktigt att använda makeup remover varje dag för att ta bort stiftelse, ögon smink och läppstift för att huden "andas" och förhindra irritation, fläckar, eller rodnad. Det finns olika typer av makeup remover, och att välja den bästa, är det nödvändigt att undersöka vilka typer av makeup du har på dig varje dag, liksom din hudtyp. Makeup removers säljs vanligen i tre former: gel, vätska eller kuddar rensning. En gel eller vätska makeup remover används vanligen för en bomullstuss eller en mjuk trasa och gned försiktigt över ansiktet. Rengöring pads, dock redan mättad med rengöringsmedel, och helt enkelt gnids över ansiktet och kastas bort. Båda kan vara lika effektiva, men rensningen kuddar kan vara mer bekvämt att resa.

Vissa makeup removers innehåller en bas av alkohol, som kan vara effektiva men mycket torkning och irriterande för dem med känslig hud. Om du har känslig hud, är det bäst att söka efter en makeup remover som är alkohol och doft fri. Dessutom, om du har särskilt känslig hud, kan det vara bäst att undvika makeup removers helt och letar efter en effektiv men ändå skonsam cleanser.

makeup remover är bäst på att ta bort long-wearing makeup, såsom vattentät mascara, lång-läppstift, eller en stiftelse som syftar till att sista hela dagen, till exempel. Var noga med att välja en remover öga smink utformad för ögonen, och en annan vanlig makeup remover för ansiktet. Eye Makeup removers är utformade för att vara mildare, eftersom det är lätt att irritera ögonen. Var noga med att alltid följa bruksanvisningen på flaskan. är några makeup removers för att mjukna och skick huden som de tillämpas. Detta kan vara ett bra val för dem som har torr hud, men inte för dem som har fet eller acne-benägen hud. Efter makeup har tagits bort, är det fortfarande en bra idé att tvätta ansiktet och applicera ett natten fuktighetskräm. Var noga med att inte dra på huden när du tar bort smink, särskilt den känsliga huden runt ögonen.

När du väljer en ny makeup remover, kan det vara en bra idé testa det på en liten yta att vara säker på en allergisk reaktion inte sker. Om du är allergisk eller om produkten verkar orsaka irritation, byta till en annan i allmänhet är nödvändigt. Dessutom, kom ihåg att de flesta smink, om det inte är vattentät, kan tas bort med varmt vatten och tvätta ansiktet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.