Hur väljer jag det bästa Liquid Eyeliner?

Flytande eyeliner är en kosmetisk produkt som syftar till att linjen ögonen och ge dem en mer dramatisk, märkbar utseende. Välja den bästa flytande eyeliner är till stor del en fråga om personlig preferens, beroende på önskad nyans. Till att börja välja en eyeliner, först avgöra om du behöver det vara vattentät eller inte.

Flytande eyeliner fungerar bra i vattentät former, även om det måste tas bort med makeup remover. Dessutom måste du välja vilken färg eyeliner du vill. De mest populära eyeliner färger är svart och brunt, eftersom dessa tenderar att se mest naturliga. Flytande eyeliners kom i alla olika färger, dock, och fördelen med att använda en flytande eyeliner är att färgerna tenderar att finnas mycket djärvare, skarpare och ljusare på ögon än de från en eyeliner penna. De med ljusare ögon kan vara mer benägna att välja en brun eller kol eyeliner, medan de med mörka ögon kan välja en svart eyeliner, men när de tillämpas på rätt sätt, kan vilken färg ser bra ut.

De flesta som använder eyeliner har mer än en skugga eller typ för olika tillfällen. Eyeliner i flytande form ger en mycket mörkare linje än eyeliner med blyerts eller ögonskugga form, så håll detta i åtanke när du väljer en flytande eyeliner. Håll också i minnet att det inte är möjligt att "blend" en eyeliner i flytande form med eyeshadows på ögat, som många människor vill göra. Flytande eyeliners nästan alltid komma med en inkluderad applikator pensel, så det är inte nödvändigt att köpa en separat. P

Flytande eyeliner beskrivs ofta som den svåraste typen av eyeliner att gälla. Med träning, dock kan den tillämpas på ögat i en jämn linje, utan att behöva dra på ögonlocket för att rita linjen, som med en penna eyeliner. Konstant dra i ögonen kan leda till uppluckring av huden och skrynkling. Flytande eyeliners är också bättre möjlighet att fylla i piskan linje, och tjockleken på eyeliner linje kan mycket bättre kontroll med en vätska än penna. I allmänhet kommer en tjockare linje ger en mer dramatisk utseende på ögon än en tunnare linje.

Välja den bästa flytande eyeliner kan ta några försök och misstag. Det kan vara till hjälp att läsa recensioner av olika eyeliners nätet, att lära sig om det verkligen blir långvarig eller kan lätt avlägsnas. Det är också viktigt att välja en eyeliner som inte irriterar ögon, om det orsakar rodnad eller smärta, omedelbart sluta använda eyeliner, och prova en annan. Kom ihåg att byta flytande eyeliner var tre till fyra månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.