Hur väljer jag det bästa Homemade Body Scrub?

Processen att välja den bästa hemgjord Body Scrub är en mycket individualiserad process, eftersom de ingredienser som används kan reagera olika och ge olika resultat för varje person. Body scrub har normalt en kräm eller gel bas och naturliga exfolierar att bidra till att avlägsna döda hudceller från kroppen. Det förväntade resultatet är att avslöja nyare hud under den döda huden. Ett sätt att välja den bästa hemgjord bodyscrub är att börja forska ingredienserna och experimentera för att hitta dem som fungerar bäst med din hud. Exfoliating ingredienser som används i body scrub innehåller havssalt, brunt socker, havregryn, jordgubbar, myntablad, kaffe, choklad och fint malda aprikos-eller kärnor valnöt. personer med mycket känslig hud bör normalt försiktig när de väljer den bästa hemgjorda bodyscrub. De grova kornen i body scrub kan orsaka irritation. Man bör också användas av normalt torra skal människor, eller ens under vintermånaderna då huden kan bli torrare för andra. Även för de med normal hud, är det viktigt att inte använda body scrub alltför ofta: överanvändning kan skada det nya lagret av huden när den upptäcks. Det generellt rekommenderas att använda body scrub en gång i veckan eller varannan vecka.

Välja den bästa bodyscrub beror på hudtyp och avsett resultat. För känslig hud, havremjöl tenderar att vara allergivänliga och lugnande, havremjöl också orsakar liten eller ingen irritation. En annan extra fördel av havremjöl är dess förmåga att absorbera överflödig olja. Aloe Vera är en annan ingrediens som kan lugna känslig hud. Vissa personer har även funnit att body scrub kan minska uppkomsten av celluliter. De som letar efter en bodyscrub med en behaglig doft kan försöka brunt socker. Brunt socker är rikt på melass och anses vara skonsam mot huden. Det värmer vanligen huden och lämnar den mjuk känsla. Citronsaft också kan läggas till farinsocker att ytterligare förfina porerna. att välja den bästa hemmagjorda bodyscrub för återfuktande, anser de som är valnöt-eller kaffe-baserade. Dessa body scrub normalfallet ge tillräckligt med fukt som en fuktgivande kräm inte kommer att behövas efteråt. För valnöt bodyscrub, kan marken valnötskärnor kombineras med honung och mjölk. Detta bäddar för en mild Exfoliant som är närande och återfuktande på huden. En kaffe Body Scrub kan ofta kombinera kaffe och yoghurt. En av de vanligaste djup-rengöring body scrub använder havssalt och olja, till exempel mandelolja. Finmald havssalt endast bör användas, eftersom stora havssalt granulat kan vara alltför skadliga för huden. Havssalt scrubs bör också sköljas noggrant med en återfuktande bad eller såpa.

Förutom mild peeling, återfuktande och djup rengöring, kan body scrub också användas uppfriskande för huden. Det bästa Body Scrub kan också väljas bara för sin lyxiga egenskaper. Till exempel kan en kombination av myntablad, yoghurt och malen kikärter ge en föryngrande bodyscrub. En välbefinnande och något dekadenta bodyscrub kombinerar kakaopulver, brunt socker, vaniljextrakt och olivolja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.