Hur väljer jag det bästa Hair Detangler?

Hair detangler är en produkt som används för att förhindra att håret blir fräste eller hjälpa lossa trassliga håret för enklare styling. Många hår produkt företag erbjuder en detangling produkt, eftersom trassliga hår är en vanlig och frustrerande hårvård problem. Välja den bästa detangler kan ta försök och misstag, men i slutändan kan spara värdefull tid som annars skulle gå slåss persistent trassel.

Hair trassel uppstår när hår delarna blir vridna eller knutna runt varandra och bildar fräste dungar av hår som inte enkelt kan borstas igenom. Försöker detangle hår efter hand kan leda till skador på håret delarna, vilket leder till brott, kluvna toppar och oönskade frizz. Hår detanglers coat hair delar med fysiska eller kemiska föreningar, vilket gör delar mjukare och mindre benägna att fastna i varandra. Konstant trassel är ofta en plåga för folk med naturligt lockigt eller vågigt hår, men trasslet kan uppstå för någon.

Många balsam innehålla en detangling komponent som bekämpar fräste håret med tillägg av fukt och glans. Använda en conditioner som också reder hår kan förhindra trasslande innan den startar, så att håret torkat, borstas, och stylade utan att behöva kämpa svåra knop. För mer upptagna människor kan balsam med en detangler sparar även tid under styling processen genom att en produkt som skall tillämpas för flera förmåner. för personer med allvarlig härva problem, ett balsam med en tillsats detangler inte får nog för att avvärja allvarlig knop och snarls. Många hårvård företag, särskilt de som specialiserat sig på produkter för lockigt, tjocka, eller naturligt krulligt hår, erbjuda leave-in produkter som slåss knop. Dessa produkter kan tillämpas före torkning hår, för att förhindra morrande under torkningen, eller efter hår är torrt för att förhindra snarls bildas under dagen.

Detanglers kan vara en bra hår produkt för barn som har lockigt eller tjockt hår. Kamning ut knop kan vara ganska smärtsamt om det görs på fel sätt och kan störa eller barn ilska vars hår är benägen att morrande. Med spädbarn och småbarn, leta efter ett hår detangler som är säkert för användning på ungdomar och innehåller icke-giftiga ingredienser. Förnuftig detangler kan bidra till att vända en hår-borstningspasset från en skrikande mardröm till en trevlig upplevelse för alla inblandade.

En bra detangler kommer att göra håret glatt, glänsande och morra-fri, utan att göra den fet eller tung känsla. Produkten ska tvätta lätt att förhindra att bygga upp att bildas i håret, vilket kan leda till en tråkig, länk utseende och hår skador. Eftersom de kemiska föreningar som ingår detanglers kan innehålla allergen eller hud-clogging ingredienser, vara säker på att användningen av en ny detangler inte åtföljs av en ökning av hud finnar, utslag eller rodnad i huden på ansikte och hals.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.