Hur tar jag bort Hair Coloring?

Medan vissa människor kan färgämne håret hemma månad efter månad utan problem, kan andra köra ibland i stora katastrofer från get-go. Om du försöker att dö håret hemma och kan inte möta gå ut offentligt, här är några idéer att ta bort hår färg gått fel. Det enklaste misstag att fixa är färgen som visade sig lättare än väntat. I detta fall, snarare än att försöka ta bort hår färg, den bästa lösningen är att använda en ny färg några nyanser mörkare, eller att välja lowlights, som döljer den ursprungliga nyansen samtidigt ge djup till din färg. Om du färgat håret i en ljusblond och nu vill gå tillbaka till mörk, kan du behöva hjälp av en professionell. Blond färg innehåller blekmedel, vilket tar bort den underliggande pigment i håret. Enkelt att tillämpa en ny färg kan resultera i en grön nyans.

Om, däremot, måste du ta bort hår färg eftersom din nya nyansen är för mörk, måste du agera så fort som möjligt. Mörka färger är svåra att utdrag ur håret eftersom pigmentet fäster på håret nagelband snabbare och bestämt. Som ett första steg, tvätta håret omedelbart med varmt till hett vatten för att avlägsna så mycket av den färg som möjligt. Om du har en färg-borttagning produkt till hands (och du borde Om du ofta färg hemma), göra en snabb tvätt, annars använder vanliga schampo blandas med diskmaskiner flytande tvål för att avlägsna hår färg så fort som möjligt. Kom ihåg att tillstånd efter, eftersom den dubbla process kommer att torka håret.

Om du försökte blekning håret blond och avsluta med en orange nyans, det finns inte mycket du kan göra för att ta bort hår färg hemma. Du kommer att besöka din frisör för en färg korrigerande förfarande. Detta kan inte göras på hemmaplan. Å andra sidan finns det också lite du kan göra om du färgat håret svart och nu vill ta bort hår färg. Permanent svart färg är nästan omöjligt att ta bort utom med en strippa teknik. Även detta bör göras av en expert, eftersom du riskerar att allvarligt skada håret om du försöker att göra det hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.