Hur tar jag bort Akryl naglar?

Akryl naglar limmas ovanpå naturliga naglar, så själva idén att försöka ta bort dem kan ge skrämmande tankar behöva smärtsamt bända dem. Lyckligtvis finns det ett mycket billigare, säkrare och smärtfritt sätt att ta bort akryl naglar hemma med hjälp av en ingrediens flesta kvinnor med akryl naglar avråds från att: aceton. Många nagellack borttagningsmedel innehåller aceton, ett lösningsmedel som kan lösa upp akryl nagel lim. Normalt är akryl nagel bärare tillsagda att inte använda den för att ta bort spik färg eftersom det kommer att smälta bort spiken själv. Men när du vill verkligen ta bort akryl naglar, kan kvinnor göra aceton-innehållande spik arbete polish remover för dem.

Använda aceton flytta nagellack att ta bort akryl naglar är en tidskrävande, om än smärtfri, förfarande. Häll aceton remover nagellack i en skål för att täcka dina naglar och blöt fingrarna i 10 minuter. Hjälp av en handduk, torka försiktigt naglarna att ta bort lossnade akryl lager. Om det fortfarande finns lager av akryl återstående omedelbart doppa naglarna tillbaka i aceton och upprepa processen med blötläggning i 10 minuter och torka naglarna. Det kan ta flera rundor av blötläggning och torka för att ta bort akryl naglar skikt för skikt.

Inte alla akryl kan smälta bort i perfekt lager, så om några bitar här och där kvar, inte får spiken Clippers. I stället låta naglarna att lufttorka efter den senaste omgången av aceton blötläggning, och använda en spik buffert för att försiktigt polera ner alla återstående akryl bitar att smälta dem i dina naturliga naglar. Det viktigaste att komma ihåg är att inte sätta någon press på den nyfunna friskt naturliga naglar, som kan försvagas av akryl nagel lim. Om en envis bit akryl kvar efter kratsning, låt bli och vänta på din naturliga naglar att växa. Skrapning på en stucken akryl pjäs kan orsaka dina naturliga naglar för att bryta, så det är bättre att låta dina naglar växa tillräckligt långa för att det akryl att avklinga naturligt.

Aceton innehåller remover nagellack kan smälta bort akryl nagel lim, men det kan också irritera och torka ut nagelband. Efter akryl naglar avlägsnas så mycket som möjligt, tillämpa fuktighetskräm eller vaselin på dina nagelband för att förhindra sprickbildning eller flagning grund av aceton exponering. Behandla nyligen avslöjats naturliga naglarna försiktigt tills de börjar växa igen, eftersom de har gått igenom hårda kemisk exponering från akryl lim, liksom aceton borttagningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.