Hur kan jag förhindra rynkor?

Stigande ålder är att vänta för någon, och ofta processen av åldrande är förenat med rynkor i huden. Med tanke på att de flesta människor vill se yngre ut än de är så länge som möjligt, ta reda på hur man kan förebygga rynkor kan vara viktigt. Medan rynkor är ofta svåra att ta bort när de anländer, finns det några sätt att förebygga eller minska deras svårighetsgrad utan formella medicinska ingrepp. Skydd av hud, undvikande av vissa skadliga livsstilsval, och några ansikts produkter kan hjälpa till i detta arbete. Det är aldrig för tidigt att börja tillämpa dessa steg för att din rutin för att förhindra rynkor i år. En viktig del av att ta hand om din hud innebär undvika solskador om möjligt. Under vistelsen i solen sken är ofta den säkraste vägen, är det inte alltid är en realistisk målsättning. När du har att möta solen, även under körning för att arbeta, är det lämpligt att tillämpa solskydd. Det bör vara minst SPF 15, och bör appliceras på nytt minst var fjärde timme. Komplement till detta tips för att förebygga rynkor med stora solglasögon som kan skydda huden mot både UVA-och UVB solstrålarna.

val i samband med dagliga vanor också ofta påverka förmågan att förebygga rynkor. Till exempel kan undvika rökning och överdrivet alkoholintag viktigt steg eftersom båda vanor kan torka ut huden och leda till förtida skrynkling. För att ytterligare hålla huden vattenhaltig, är det tillrådligt att du dricker minst 64 gram av vätska varje dag. Dessutom, vissa vitaminer, t. ex. A, E och C alla bidra till att främja hälsosamma, hydrerad hud, och kan allt hittas i en enda multivitamin. Få de rekommenderade åtta timmars sömn varje natt, och tvätta ansiktet två gånger dagligen bör också bidra till att förebygga rynkor över tiden naturligt.

En del människor tror inte att hudvårdsprodukterna fungerar bra för att eliminera rynkor, men många faktiskt fungerar mycket bra i denna egenskap. En moisturizer är ett standardiserat sätt att hålla huden näring och släckt hela dagen, och många typer också innehålla solskyddsmedel Sunless Tanner, eller båda. Också, rynkor en hudvård produkt som Scrubs döda hudceller bort kan hjälpa till att förhindra eftersom det främjar tillväxten av nya hudceller. Samma typ av produkt också ofta leder till att huden att producera mer kollagen över tiden, vilket är en naturlig produkt som används i många professionella alternativ skrynkla behandling den funktionen målet att eliminera dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.