Hur kan jag förhindra mässings Hair?

Människor som har blont hår som en följd av kemiska färg kan också ha mässings hår. Termen "mässings" avser blont hår som har en orange utseende. Om ditt hår visas mässings, så finns det några saker som du kan göra för att bekämpa detta börjar omvärdera din nuvarande hårfärg.

Ofta med en blond hårfärgningsmedel som är för ljus för din naturliga hårfärg kommer att producera mässings hår. En annan orsak mässings hår kan uppstå har att göra med den tid som ett hårfärgningsmedel är tillåtet att tränga in din naturliga hårfärg. Som med all annan hårfärg, måste blond färg lämnas att tränga in i håret för en viss tid. Om hårfärgningsmedel tas bort innan färgen har haft tid att tränga ner håret ordentligt, kan du uppleva mässings hår. Om du färg håret hemma, så du kanske också vill kontrollera vattenförsörjning. Eftersom många städer runt om i världen behandla vattenförsörjning, kan ditt vatten bli rik på järn. När vattnet har för mycket järn i det, kan kemisk hårfärg reagera negativt. Om du misstänker att ditt vatten har ett överflöd av järn, köpa en demineralizing schampo kan vara till hjälp. Denna typ av specialkemikalier schampo kan finnas i salonger och online på vissa skönhet återförsäljare.

Dessutom schampo som var avsedda för blont hår kan bidra till att minimera utseende mässings hår. Dessa schampon har ofta blå undertoner, som bidrar till att minska den orange färgen som produceras av många hårfärg. Blonde-specifika schampo finns på lokal salonger eller online via välrenommerade skönhet leverantörer.

Slutligen, kan du välja en toner i stället för permanent hårfärgningsmedel. Toner liknar hårfärgningsmedel, inte bara toner inte innehålla så mycket peroxid som hårfärgningsmedel gör. Tillämpa en toner till ditt hår kommer att resultera i en subtil blond nyans, men denna typ av färgämne inte varar så länge som en permanent hårfärgningsmedel gör.

När alla ovannämnda åtgärder misslyckas, kan du konsultera en professionell frisör. Genom att anställa en professionell stylist att färga håret, kan du undvika många av de misstag som många gör när du försöker använda ett hem hårfärgningsmedel kit. Även detta alternativ kan vara dyrare än att dö håret hemma, med håret färgat av en professionell stylist kommer inte att resultera i mässings hår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.