Hur kan jag förbereda för en Bikini Wax?

Det är viktigt att följa några grundläggande steg när du förbereda för en bikini vax. Först, naturligtvis ska du inte få en bikini vax om du är diabetiker, lider av psoriasis och andra hudåkommor, eller om du tar eller Retinol Accutane. Om du är osäker, fråga er läkare om ni kan gå vidare med ett vax. När människor att förbereda för en bikini vax, särskilt om det är första gången en stor faktor är smärta. Estetiker rekommenderar vanligtvis att du inte får ett vax när du har mens eller gravid eftersom känslighet för blygd areal är vanligen ökade vid denna tid. Dessutom kan du ta ibuprofen eller acetylsalicylsyra en timme innan vaxet att skära ner på smärta. Vaxning gör ont, men hur vaxet utförs kan göra det mindre ont. Välj en person med stor erfarenhet, och om möjligt få rekommendationer från vänner. Someone new till vaxning kommer förmodligen inte vara så effektivt, så behöver inte din vaxning ske på skönhet högskola. att förbereda för en bikini vax, måste du också vara säker på att ditt hår är av rätt längd. Om den är för lång, kommer aesthetician har förmodligen du trimma den, eller om det är för kort, kan det vara svårt eller omöjligt att ta bort. Estetiker rekommendera rakning av bikinilinjen ungefär tre veckor innan för att få rätt vax, och om du planerar en brasiliansk vax, måste du trimma håret till om? till? tum (. 63 till 1. 52cm) om du har inte rakat det tre veckor innan vaxet. Ett annat viktigt steg för att förbereda en bikini vax är att undvika att bada eller sola sig i hela 24 timmar innan till vax. Efter vaxning, ska du överväga att samma sak för ett par dagar. Huden kan ha en viss rodnad eller stöta, som kan lindras genom isen. Det finns också enstaka inåtväxta hår, som kan vara iskallt, och sedan har antibakteriell kräm gäller att avvärja infektioner. Estetiker rekommendera försiktigt exfoliera blygd området innan vaxet, och sedan gör det regelbundet efter att vaxet ska skära ner på inåtväxta hårstrån. En del män också vill ha sin bikinilinjen vaxad, särskilt om de bär bikini style simma bottnar. För män som behöver förbereda sig för en bikini vax, ovanstående överväganden. Det är också viktigt att kontrollera med en salong där du planerar att ha vax, som vissa salonger tar endast emot kvinnliga klienter. En annan faktor när man vill förbereda sig för en bikini vax är vilken typ av underkläder, om någon, bör användas. Vanligtvis underkläder är upp till den personen få vax. Om du känner dig obekväm bort dina underkläder, välj en snål par, helst en rem, och aesthetician kommer att arbeta kring underkläder, och ber er att hålla dem när han eller hon behöver för att vax en täckt yta.

Många rekommenderar klädd gamla underkläder, att förbereda en bikini vax, eller sådana som lätt kan tvättas, vilket ibland rester vax får på underkläder. Också ett viktigt tips är byxor eller kjol som lätt kan tvättas i stället för kemtvätt, så att om något vax får på ditt yttre kläder, är du inte ut kostnaden för kemtvätt dem.

Slutligen, för att förbereda en bikini vax, om du planerar en brasiliansk, kanske du vill schemalägga minst 30 minuter, och ibland mer. Salongen vanligtvis talar om hur länge vallningen tar, och mindre tid, desto bättre. Men vissa kvinnor känner att när vaxning sker i små fläckar, men processen tar längre tid, är det oftast effektivare och mindre smärtsamt. Så detta är ett individuellt beslut, och kan baseras på din nivå av komfort med processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.