Hur jag växa ur Bangs?

Det enkla svaret på frågan om hur man kan växa ut smällar är att folk helt enkelt skulle låta dem växa och inte minska dem. Vanligtvis, när folk ställa denna fråga, är de verkligen frågar hur man hanterar smällar medan de arbetar växer ut. Det kommer att ta tid att växa bangs till längden på resten av håret. På sin höjd kan man förvänta sig ungefär fem sex inches (12. 7-15. 24 cm) av hårväxt ett år. Detta kan innebära att människor kan växa ut smällar under ett års tid, om de har ganska kort hår, eller det kan ta längre tid.

Ursprungligen lugg som är ganska kort kan vara ifred för att börja växa, men när de når ögonbryn, och börjar komma i ögonen, de blir problematiska. Detta är den tid då människor måste vara uppfinningsrika. Vissa människor kan hantera över ögonen ser, men det är obehagliga för andra. Det finns flera sätt att sopa hår tillbaka, och en slagtork och stylingprodukter kan vara till hjälp, men smällar kanske vill flytta tillbaka för att täcka pannan. Starka styling gel eller vaxer kan hjälpa fästa håret på sidorna av huvudet, eller andra alternativ är att använda saker som bobby pins, clips eller pannband för att hålla håret ur ögonen.

Vissa frisörer antyder att det kan vara lättare att växa ut luggen och ta itu med den pinsamma tillväxtskede av parting håret på sidan. Detta kan möjliggöra Bang tillväxten att sopas bort pannan, särskilt förnuftig användning av hår produkt. Ett klipp eller hårspänne kan fortfarande användas för att hålla håret ur ansiktet. När håret blir lite längre, för att det blir lättare höll den från ansiktet, men stilen kan vara lite besvärligt. En övervägande människor har när de växer ut smällar är om de vill behålla de återstående håret allt en längd. Om förra slår nu under ögonen, kanske vid kindben längd, är ett alternativ att ha klippt med ett lager av denna längd. Längre hår kan vara utformade på ett modifierat "Farrah Fawcett" stil, och kort hår kan få ett steg eller hylla. Dessa bidrar till att göra bang håret en integrerad del av frisyr, men vissa människor strävar efter en enda lång och inte titta på denna möjlighet.

Lyckligtvis, eftersom människor växa ut luggen till kindbenet och längre längd, de blir lättare att dölja i resten av håret. Vikt håller dem i ansiktet, och de kan dras åt sidan och klippt eller senare klippte i bakhuvudet. Några bobby stift kommer att hålla dem på plats om resten av håret dras tillbaka till Ponytails eller någon typ av upp-do.

Den sista tips som kan Hjälp växa ut smällar snabbare är att komma ihåg att de regelbundet måste trimmas. Trimning betyder inte att ta bort en stor del av håret, utan helt enkelt ta bort torra hårtoppar som kan skada håret mot axeln och förhindra lämpliga tillväxt. Det är rekommendera folk och få två till tre TRIMs ett år för att hålla håret friskt och växande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.