Hur ansöker jag Body Glitter?

vill använda kroppen glitter, bör du först överväga ser du försöker uppnå. Det finns olika grader av glitter från uppenbara och uppseendeväckande att subtila och skimrande i naturen. Tänk igenom var du kommer att gå samtidigt bär glitter, och sedan använda ett litet belopp till de områden du vill framhäva. Du kan lägga till fler om du inte får det utseende du önskar på första försöket. Om du vill använda kroppen glitter på ögonlocken eller under ögonen, se till att du använder en produkt som är speciellt framtagen för detta ändamål. Oftast är det bäst att välja glitter som antingen finns inom en ögonskugga eller som levereras i en klar eller färgad gel eller kräm. Löst glitter kan vara svårare att tillämpa, vilket gör det mer sannolikt att få i ögonen. Ansök kropp glitter till området runt ögonen, försiktigt för att undvika det nedre ögonlocket och kanaler. Skulle någon få glitter i ögonen, skölj med varmt vatten tills alla glitter partiklar tas bort.

Ansökan glitter till resten av kroppen är lite enklare än att tillämpa den på ögonen. På kinder och hals, kan du använda en gel-baserade glitter eller grädde för enklare tillämpning. Löst glitter kan också användas. Att möjliggöra en mer enhetlig tillämpning av löst glitter, först gnugga lotion eller fuktighetskräm på området och lägga glitter innan det hinner torka. Detta gör att du kan flytta kroppen glitter runt lättare när du är klar gnida i lotion. Du kan ansöka kropp glitter till resten av kroppen på ungefär samma sätt. För enklast ansökan, ska du välja glitter än vad som är avsett för kroppen. Även med ett alternativ innebar för konst och hantverk är inte generellt farligt, kan det inte utgöra en jämn fördelning av glitter.

Undvik att använda kropp glitter i eller runt ögonen om det inte är speciellt framtagen för detta område, liksom nära näsa, mun eller underliv för att undvika irritation. Att ta bort kropp glitter, stå under en varm dusch och använd en trasa eller luffa att skrubba bort så mycket glitter som möjligt. Mer än ett försök kan behövas för att avlägsna allt glitter, så om du kommer att åka någonstans att kroppen glitter är inte tillåtet eller tillrådligt, endast tillämpas på områden som kan vara dolda av kläder eller använda en kräm baserad glitter, som är lättare att flytta.

Du bör också alltid överväga ser du går för vid tillämpning glitter. För en mer subtil utseende, kan du lägga till en liten mängd finmalen glitter med din vanliga ögonskugga bara tillägga en aning skimmer. För en mer uppseendeväckande utseende, använda stora mängder av glitter runt ögonbrynen, kinder och axlar. Lägg extra glitter i håret i slingor att accentuera höjdpunkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.