Har Coloring Your Hair Really Make It Tjockare?

Coloring håret, enligt de flesta stylister och flera artiklar nyheter, kan hjälpa håret ser lite tjockare. Faktum är att om du använder permanent färg när du färga håret, kommer det att tillfälligt göra varje hår strand bli lika mycket som en tredjedel tjockare i volym. Men du måste förstå vad färga håret, vilket innebär tillämpning av färg, snarare än strippning färg i håret, sätt. I de flesta fall om du tänker många nyanser ljusare, måste du bleka håret. Detta band faktiskt håret på några av dess densitet. Ibland först bleka och sedan använda färg, som kan återställa hårets ser till original densitet. Du fortfarande kan se ut som att du har ungefär samma tjocklek på håret om du använder denna tvåstegsprocess för att färga håret. När du verkligen färg håret genom att lägga till färg inlåning på varje hår, är du ökar vikten på varje hår strand. Detta betyder att du inte är blekning först i de flesta fall, utan istället enbart tillämpning färg i en nyans som liknar din egen, och inte betydligt lättare än din hårfärg. Du kan fortfarande ansöka ljusare nyans när du färga håret. Ändå att göra det utan blekning får inte resultera i skuggan du vill ha. Om du gör en dramatisk övergång från mycket mörkt hår till blont, till exempel, du ofta slutar med mer rödaktiga nyanser. Medan din nya rödaktigt hår kan tekniskt vara tjockare, skulle det inte nödvändigtvis vara den nyans du vill ha.

Men för dem som vill att håret ska visas tjockare, finns ett antal sätt att få utseende tjocklek, något som inte ens innebära färga håret. När du använder färg, ett sätt att lägga till uppkomsten av tjocklek om man ska lättare är att använda höjdpunkter och lowlights. När håret verkar alla en färg, det generellt verkar tunnare och plattare. Genom att lägga olika kompletterande färger, ser håret mer naturligt och flerdimensionella. Så om du vill ha ljusare hår, anser höjdpunkter lowlights eller färg väver att göra ditt hår ser tjockare.

Självklart, om du inte gillar färg, en annan sätt att göra håret verkar tjockare är att välja nedskärningar som kommer att ge håret mer kropp. Normalt skiktning håret att den ser tjockare än det verkligen är och kan ge dig till kropp och stil. Andra kvinnor vänder sig till hår ersättningar som hår förlängningar eller små postischer eller spår som kan läggas till håret så att det ser mindre spridda, och mer omfattande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.