Vilka typer av Razors finns tillgängliga riktade till kvinnor?

Kvinnor har olika kroppens konturer än män, så det är klokt att ha olika typer av rakhyvlar för kvinnor. Kvinnors hår är oftast mindre grova än männens hår är. Ett brett utbud av både engångs och rakapparat för kvinnor finns på dagens marknad. The Gillette Venus rakhyvlar för kvinnor är engångsartiklar och har tre vadderade blad och ett rundat huvud. Venus är utformad med en greppvänlig handtag och resa mössa. Den är också utformad för känslig hud och många användare rapporterar några nedskärningar även om rakning bråttom. Vissa kvinnor tycker om att använda rakgel tillsammans med engångsrakhyvlar när rakning större områden som benen. Den Gillete Custom Plus engångsrakhyvlar för kvinnor har en varumärkesskyddad MoistureRich aloe band för att förhindra hudirritation från rakning. Anpassad Plus har ett vridbart huvud för kurvor runt knäna. De dubbla blad är utformade för att klippa hår noggrant och Custom Plus har en varumärkesskyddad UltraGrip gummerat handtag för att möjliggöra en bättre kontroll under rakningen.

Många elektriska rakapparater för män har långsamma motorer, medan majoriteten av elektriska rakapparater för män har snabba motorer konstruerade för att skära igenom sina grövre hår. Men det finns några bra rakapparater för kvinnor och en snabb motor möjliggör snabbare rakning. Svängbar huvuden förhindra skärsår och irritation. Fullt dränkbar rakhyvlar för kvinnor är ett måste för kvinnor som föredrar att raka i duschen.

De flesta elektriska rakapparater för kvinnor har en pengarna-tillbaka-garanti. Många razor tillverkare tillåta att det tar tid för huden att vänja sig vid en annan rakkniv och erbjuder normalt minst en månad för användare att prova det. Om du prova en av de elektriska rakapparater för kvinnor och inte hamnar gillar det kan du oftast skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Bra rakapparat för kvinnor kostar ungefär $ 45,00 till $ 60,00 US dollar (USD). Remington Smooth och Silky Shaver är en dam rakapparat som är utformad för nick-free raklödder och även har en 24 k guldpläterad hypoallergeniskt microscreen. Philips Lady Shave and Care doserar fuktighetskräm som rakkniv fungerar. Philips Lady Shave har en varumärkesskyddad OptiShave som låter dig justera huvuden för att passa konturerna av varje annan kroppsdel och det är helt dränkbara för användning i badet eller duschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.