Vilka olika typer av hår Stråkar för flickor?

Föräldrarna har många alternativ för olika typer av hår bågar för flickor som är både bekväma och snygga. Hair bugar hänvisa till en mängd olika hår och tillbehör huvud, såsom hårband, barrettes och kronor. Oavsett om du tar ditt barn för en avslappnad picknick, en fjäder garden party, eller en kväll med far-och morföräldrar, det är hår böja att matcha alla kläder och alla tillfällen. Hår bugar för flickor är utformade för att stanna på sin spets när deras hår är för fint eller stripig att hålla ett klipp. Den populäraste typen av hår bågar för flickor, är sådana där ett band båge lägger till ett gummiband som når runt huvudet för att passa väl. Dekorativ, omsluter mjukt tyg det elastiska. Dessa är lämpliga för barn, eftersom de är så bekväm som en hatt och ligga still utan ständigt måste justeras. För småbarn, kan ett pannband bli bättre. Dessa är gjorda av hård plast och sitter ovanpå huvudet, endast omslag runt till bakom öronen. Håret böja sig följs upp på band, eller en serie av stråkar kunde krans av CIRKEL.

Vanligt hår bugar för flickor användning rosetter i kluster av olika färger eller typer av band. Föräldrar kan även hantverk dessa själva. I additon, populär förstärker former på hair bows omfatta plastfigurer, blommor silke eller charm. Djur som ankor, nyckelpigor, kattungar, björnar, bin och fjärilar lägga ornamentik. En del föräldrar föredrar färgglada blommor, som en bukett vita prästkrage, en rosa ros, eller en ljus solros. Dessa kan enkelt samordnas med en bygel i en blommig mönster, ränder kontroller, eller strumpor med en rufsa matchande band. En charm kan även visa vad barnet har gjort, till exempel en Rainbow Beach boll eller hobby häst.

Fancy pilbågar hår för flickor som använder designer tyger och rik färger kan användas vid speciella tillfällen. Hår bågar kan göras av grosgrain eller sidenband, taft, tyll, sammet, organza eller Marabou. Dessa extravaganta material är perfekt till jul, Kwanzaa, födelsedag sammankomster, gudstjänster, bröllop, och gradering. För en säsongsbetonad touch, kunde en Halloween band har svarta och orange prickiga med ett jack-o-lantern, eller en StPatrick's Day båge kunde idrotten en smaragdgrön spraya med silke Shamrocks.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.