Vilka olika typer av ekologisk hårvård produkter?

Omsorgen om miljön är inte en ny trend, men det är en rörelse som har fått större popularitet som konsumenter har blivit allt mer medvetna om hur de produkter de använder varje dag påverkar deras liv, deras hälsa och ekosystemen runt dem. Eftersom efterfrågan på miljövänliga produkter ökar, företagen tar ett markant steg framåt i att skapa produkter som är bra för både människor och jorden. Ett område som har växt med stormsteg är ekologisk hårvård. Det finns några saker som konsumenter bör tänka på, men eftersom de ut för att välja en ekologisk linje hårvård.

Ekologiska hårvårdsprodukter kör allt från grunderna-organiska shampoo och organiska Conditioner-till mer specialiserade stylingprodukter syftar till att avhjälpa vissa hår villkor, som torrt hår och kluvna toppar. Det finns en rad olika varumärken som finns tillgängliga, från stora namn nykomlingar som John Masters ™ Ekologiska hårvårdsprodukter och Simply Organic ™ hårvård, till mindre kända men länge etablerade märken som Dr Bronner's ™. Ekologiska hårvårdsprodukter finns i olika prisklasser, så även de på en budget att vara miljömedvetna. Inte varje konsument produkt märkt ekologisk är verkligen så. Ett av de enklaste sätten att ta reda på om en produkt verkligen är ekologisk är att titta på ingrediensförteckningen. Om det finns fler kemikalier än det finns naturliga ingredienser, det är säkert att säga att produkten egentligen inte är ekologiska. Det är också en god idé att söka utanför kontroll av att produkten är ekologisk, t. ex. en stämpel från US Department of Agriculture's National Organic Program. Det finns också fristående företag som tillhandahåller listor av ekologiska produkter, varav en är Green America, en organisation tidigare känd som Co-op America.

Även med hjälp av dessa organisationer, kan det ändå vara överväldigande när det finns så många val och så många ingredienser att söka, och ibland människor behöver lite ansikte mot ansikte råd. Av detta skäl har många standard hår salonger valt att omvandla hela eller delar av sina anläggningar i ekologiska salonger hårvård. Tekniker vid dessa anläggningar är tränade att känna igen ekologiska produkter och ge konsumenterna om nyanser av ekologisk hårvård, och de kan hjälpa varje enskild person som söker vägledning i en värld av ekologisk hårvård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.