Vad bör jag tänka på när du väljer nagelsalongen?

Vare sig du bara vill slinka in för en snabb manikyr, eller slår oss ner för en spa-pedikyr stil är nagelsalongen du väljer kan göra stor skillnad i hur trevlig erfarenhet. Det verkar som det finns minst en nagelsalongen i varje stråk Mall of America, medan kvinnor (och välvårdade män) flera val när man väljer en nagelsalongen. Bara att hålla några saker i åtanke kan hjälpa dig att hitta en nagelsalongen som ger dig en avkopplande och trygg upplevelse.

Om du är ny till ett område, gör det inte ont att kolla upp rekommendationer nagelsalongen. Du får bara plats en stor pedikyr på en främling i snabbköpet som kan ha en favorit nagelsalongen att rekommendera. Rekommendationer är alltid ett fantastiskt sätt att ta reda på hur vänligt spiken tekniker, samt hur bra deras arbete.

Renlighet är den viktigaste faktorn att beakta när man väljer en nagelsalongen. Om tillräckliga sanitära teknik inte följs, kan du kontrakt en otäck bakterie-eller svampinfektion från nagelsalongen. Observera enskilda stationer för att se hur rena de är, och om disponibla verktyg tas bort och kastas bort, stationen sanerad och nya rena redskap anges. Vid ditt första besök, kommer vissa nagelsalonger ger dig till din egen uppsättning verktyg för att ta med dig vid varje besök. Nail tekniker skulle aldrig dela verktyg, utan i stället hålla sin egen uppsättning av verktyg till sitt station. Är nagelsalongen ren totalt, inklusive väntutrymmet och badrum? Detta speglar den allmänna städningen av nagelsalongen.

De flesta stater kräver licenser för spik tekniker. Detta innebär att de har fått utbildning i att utföra manikyr och pedikyr, samt utbildning i god sanitet. Licensen skall visas av deras station, eller någonstans framträdande liksom receptionen. Det nagelsalongen bör erbjuda ett brett utbud av tjänster, allt från grundläggande manikyr och pedikyr, till spa-pedikyr, behandlingar paraffin, akryl naglar, etc. Utöver ett bra urval, bör alla deras tjänster citerade upfront, eller visas. Priset kommer sannolikt vara en faktor i valet av en nagel salong också. Var misstänksam mot priser som verkar låg, eftersom de kan försöka tack på en massa extra tjänster, vilket leder till en högre räkning. Vissa nagelsalonger publicerar kuponger användare och tidningar regelbundet som kan vara till hjälp om du letar efter rabatter. Du kanske vill ta en titt på utrustningen i nagelsalongen du funderar på. Många nyare salonger har plattskärms-TV, slanglöst baljor för pedikyr och stolar massage. Alla dessa klockor och visselpipor kan översätta till högre priser, men också för en bättre funktionalitet-att göra en körning av brukets nagelsalongen mer spa-liknande.

Hur känns det i nagelsalongen? Är spiken tekniker vänlig och välkomnande? Har du vänta alltför länge innan man erkänner? Atmosfären och vibbar av nagelsalongen ska få dig att känna dig bekväm och passar med din personlighet.

Det finns alltför många nagelsalonger ute att nöja sig med en som inte uppfyller dina krav. Butiken runt, jämföra priser och tjänster, och var inte rädd att prova det. Du kommer inte riktigt vet hur mycket du älskar nagelsalongen du har valt tills du prova produkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.