Vad bör jag tänka på när du köper Facial Moisturizer?

Facial Moisturizer är en del av en hälsosam hudvård regim. Välja rätt Facial Moisturizer för dig beror på din hudtyp, som kan vara torr, fet, eller en kombination av båda. Eftersom det finns många olika typer av ansikts moisturizers som sträcker sig från dyr till rimliga priser, det kan ta lite experimenterande för att hitta din favorit.

Även om priset kan vara en faktor, både dyrt och med rimliga priser ansiktet moisturizers att arbeta effektivt kan hittas. Den viktigaste faktorn att överväga i varje Facial Moisturizer är UV-skydd. Oavsett hudtyp, en ansiktsbehandling fuktighetskräm med solskyddsfaktor (SPF) på 15 är nödvändig. Skydda ansiktet, som utsätts för ultravioletta strålar solen året runt, är absolut nödvändigt för att förebygga hudskador orsakade av solen. Många, men inte alla, Facial Moisturizer produkter innehåller UV-skydden, så välja en som gör det.

Beyond solskydd, bör din Facial Moisturizer vara icke-komedogent. Icke comedogenic betyder att produkten inte innehåller ingredienser som är kända för att täppa igen, eller block, porer. Om en produkt innehåller fuktgivande ingredienser som täpper till porerna, smuts och bakterier kan förbli instängd i hudens porer, vilket leder till finnar. Om en produkt är icke-komedogent, kommer märkningen tydligt ange det.

Hudtyp spelar en roll i att välja en ansiktsbehandling fuktighetskräm eftersom olika hudtyper kräver olika moisturizing. Torr hud behöver mer fukt än fet hud och liknande, känslig hud också kräver särskild uppmärksamhet. Innan experimentera med olika ansiktsuttryck moisturizers, bestämma vilken hudtyp du har. Torr hud kännetecknas ofta av torr, flagnande, tight, eller kliande hud. Fet hy är markerad med fet fläckar i ansiktet-särskilt näsan, hakan och pannan. Kombinerad hy är en kombination av både torr och fet patchar.

Välj en ansiktsbehandling fuktighetskräm avsedd för din hudtyp. Läs etiketten av någon produkt du funderar på att köpa se till att den är avsedd för din hudtyp. Applicera Facial Moisturizer två gånger dagligen efter rengöring. Om du använder en ansiktsbehandling toner med din hudvård regim, tillämpas fuktighetskräm efter. Låt dina Facial Moisturizer torka ordentligt innan du fortsätter med smink ansökan. En bra Facial Moisturizer kommer inte bara skyddar huden från skadliga solstrålar, men kommer också att förhindra för tidig tecken på åldrande och hålla huden friskare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.