Vad bör jag tänka på när du köper Conditioner för mitt hår?

När du köper conditioner, bör du göra ett val baserat på den typ av hår du har. Det finns ett stort antal conditioner alternativ utformad för torr, fet, delning eller hälsosamt hår på marknaden. Plan för kontroll ingrediens etiketter noga ta reda på vad balsam gör, exakt, innan du köper balsam. Försök att undvika två i ett schampo /balsam kombinationer, eftersom de inte kommer att få ditt hår eller hårbotten, och kan lämna dig med fet, slapp hår. Om du har torrt hår, ska du köpa balsam utformats speciellt för att återfuktar. Fuktighetsgivande balsam innehåller Fuktighetsbevarande medel som kommer att locka fukt till håret och fälla den. Om du även erfarenhet delas eller brytas slutar använda en rekonstruktion conditioner att öka mängden protein i håret, vilket gör det starkare. Många människor med långt hår erfarenhet torrt, bruten hår, och om ditt hår är särskilt lång, bör du även använda en intensiv balsam en gång i veckan. Intensiv balsam kommer att förbättra konsistens, känsla, styrka och fukthalt håret.

Extremt torrt hår kräver användning av ett balsam som innehåller oljor. Du kan även använda oljor som olivolja, safflorolja, eller Camellia direkt på håret att förnya oljehalt, men du bör använda dem sparsamt för att undvika att göra håret alltför fet. Oljor kommer att förnya och mjukar upp håret, och kommer även att minska porousness så att inte håret inte plocka upp doften av världen omkring dig. När du köper balsam för torrt hår, kontrollera om det ska använda Fuktighetsbevarande medel eller oljor för att förbättra villkoren för ditt hår: Om ditt hår är bara lite torr, sticka med Fuktighetsbevarande medel som återfuktar. Om du köper balsam för fina, texturerat hår, överväga en försurande conditioner. Försurande conditioners kompakt håret och lämnar det blankt och bouncy. Tunt hår tenderar att tyngas och håglös, och du bör ta hänsyn till detta när man köper conditioner, fint hår ofta mässor dåligt med tjocka fuktgivande balsam att lämna ett lager av material på håret. Försurande conditioners kommer också att bidra till att avlägsna oljor som lämnar ditt hår känsla smutsig och halta. Fint hår ofta också fördelar glossers som kosmetiska produkter avsedda att öka lysa av håret och minimera burrigt utseende som många fina hår människor kämpar med. Om du har problem med trassel, många försurande balsam kombinera detangling funktion. Genom att komprimera håret, ni minska ojämnheter som kan orsaka trassel. Detangling Conditioner ofta rockar utanpå håret i ett tunt lager av polymerer för att skydda det också. När du köper Conditioner För detangling ändamål och se efter om det lämnar en polymer päls, eftersom detta kan väga mycket fint hår. Om du använder mycket heta produkter, t. ex. curling strykjärn eller straighteners med håret bör du överväga att köpa balsam med värmeskydd. Denna typ av balsam använder polymerer att fördela värmen i hela håret, snarare än gör det möjligt att koncentrera sig kring det område som värms upp och kan potentiellt skada håret. Överhettningsskydd ofta tillsammans med fuktighetsgivande balsam så att håret inte torkar ut och blir sprött.

En del hår proffs rekommenderar köp conditioner olika typer periodvis, så att håret inte vant sig vid en särskild formel. Om du är osäker på den bästa typen av balsam för din hårtyp, kontakta en stylist. Var medveten om att många stylister beroende på försäljningen av produkten i butiken, så försök att begära mer allmän information om ditt hår typ, snarare än specifika produkt rekommendationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.