Vad är tillbaka Vax?

Tillbaka vaxning är ett förfarande som sysselsätter heta vax som ett medel för att uppnå hårborttagning från baksidan. Processen är mer eller mindre identiskt med andra former av vaxning, i att det varma vaxet appliceras på en del av huden och får härda något. När härdat vax har fäst vid hårsäckar, är det vax snabbt bort från området. Tillbaka vaxning kan lämna området slät upp till flera veckor. är tekniken i ryggen vaxning oftast sysselsatt med män som vill ta bort oönskat hår från axlar och rygg. Till skillnad från användningen av hårborttagningsprodukter krämer eller rakning, denna typ av manlig hårborttagning har inte klippa håret ned till nivån av huden. Tillbaka vaxning faktiskt tar bort håret från roten. Resultatet blir att de återstående spåren av håret rot är under nivån för huden och baksidan kommer att förbli fria från synligt hår under två till fyra veckor.

Athletes allmänt använda tillbaka vaxning att få en smidig konsistens på huden. Vallningen är också praktisk i kontakt med idrott, eftersom närvaron av håret på baksidan vilket kan medföra ytterligare friktion under upprepade kontakter under lek och irritera huden. Ur detta perspektiv bidrar användningen av back vaxning att minimera förekomsten av utslag och andra hudåkommor som negativt kan påverka prestanda.

Från en estetisk strategi, kan man välja att genomgå tillbaka vaxning som ett sätt att behaga en romantisk partner. Om mängden hår som finns på baksidan är obehagligt för en kärlek intresse kan manliga välja att få bort håret som en indikation på att vara lyhörd för behoven hos sin partner. I andra situationer kan man välja att genomgå vaxning tillbaka till sin egen fördel, snarare än att förbättra sport prestanda eller för att behaga någon annan person.

Tillbaka vaxning kan utföras hemma. Men många män föredrar att ha en yrkesetik förfarandet i en salong eller hälsoklubb. Efter att skjortan, de enskilda låg vänd nedåt på en massage bord. Den professionella tillämpar en ännu lager hett vax till håriga områden i ryggen. På grund av värmen i den heta vax att de underliggande muskler, ofta känns tillämpningen av den heta vax avkopplande. , en stund efter det att ansökan om något härdade blad av vax är snabbt bort från området. Eftersom heta vax fångade utsatt hår på ryggen, är de bort från huden. Slutresultatet är en mjuk rygg som är mer eller mindre saknar hår.

tag tillbaka vaxning innebär viss smärta vid tidpunkten för avlägsnande av vax, många yrkesverksamma gäller varma handdukar på baksidan för en liten stund efter att vaxning är klar. Denna åtgärd bidrar till att underlätta tillfälliga obehag och ge porerna i huden en chans att komma över det trauma som det plötsliga hårborttagning.

Tillbaka Vaxning är inte en permanent hårborttagning lösning. Men att upprepa processen var två till tre veckor kan leda till en gradvis minskning mängd historiska hår som är närvarande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.