Vad är skumtvålen?

skumtvålen är en form av flytande tvål som har piskat med luft för att skapa ett skum av såpbubblor. Denna typ av tvål är klassiskt säljs i speciella automater, ofta för institutionell användning, även skumtvålen kan också användas hemma. Skumtvålen finns i flera olika stilar för olika ändamål, och är oftast lätt tillgängliga drugstore och andra butiker som lager tvål och personliga förnödenheter vård.

För tillverkarna är fördelen med skumtvålen att de inte behöver göra så mycket tvål. De hävdar att skumtvålen är också lättare att löddra, uppmuntra människor att använda tvål på rätt sätt och att eftersom många människor överanvändning tvål, doserar skumtvålen en mer lämplig mängd tvål för grundläggande handtvätt behov. Skumtvålen är också tunnare, vilket gör automater mindre risk för igensättning.

Använda skumtvålen också förmodligen minskar avfall, eftersom tvål är lätt att tillämpa, i motsats till vanlig flytande tvål, som kan spilla på diskbänken eller i avloppet. I kostnadsmedvetna program kan skumtvålen vara ett mycket bättre val än konventionella tvål av detta skäl.

Liksom andra tvålar, kan skumtvålen utformas med antibakteriella eller antimikrobiella egenskaper, och det kan doftande eller unscented, med tillsats av ingredienser som återfuktar huden och andra tillägg för att göra tvål mer tilltalande. Många associerar skumtvålen med industriellt bruk, såsom sjukhus toaletter, men vissa företag gör lyx versioner för hemmabruk med fokus på söta dofter och naturliga ingredienser. Detta tvål kräver en särskild automat, eftersom det är tunnare än vanlig tvål. Om skumtvålen används för att fylla ett normalt tvålpump, kommer det en tendens att komma ut i överskott, vilket gör en stor röra. Omvänt kan vanliga tvål inte användas för att fylla en automat skumtvålen, eftersom det kommer att täppa till mekanismen, trots regelbundna tvål utspädd med vatten kan ofta användas säkert i en skum tvålpump.

Eftersom skumtvålen ofta är trycksatt, kan det inte bara hällas från ett stort påfyllning krus i en dispenser. Vissa företag design automater med disponibel patroner som kan hoppat ur och ersättas när de tar slut på tvål, medan andra automater är konstruerade för en användning. Engångsbruk automater är vanliga i miljöer där människor oroar sig för bakterier och andra bakterier, eftersom det kan vara svårt att hålla en permanent ren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.