Vad är skillnaden mellan Shower Gel och Body Wash?

Shower Gel och Body Wash är båda formerna av flytande tvål som är lämpliga för rengöring av kroppen. Den grundläggande skillnaden mellan de två är konsistens. Shower gel har en fastare, geléartad konsistens medan Body Wash är mer som flytande tvål, såpa eller diskmedel i konsistensen. En annan skillnad mellan de två, men lätt är deras koncentration. Ungefär som skillnaden mellan parfym och eau de toilette, shower gel ofta har en högre koncentration av doft och tenderar att gå längre än Body Wash.

Shower gel och body wash är båda populära alternativ till bar tvål för rengöring, särskilt bland kvinnor. De föredrar kan hänföras till deras lättanvända och lagring, men är troligen tillskrivas många olika dofter finns. Shower gel och body wash kan också vara mer tilltalande än bar tvål eftersom de ofta innefattar moisturizers.

Tillämpningen av shower gel eller Body Wash är bäst med badkar svamp eller mitt. En handduk kan vara effektiva, men svampar och vantar tenderar att producera mer lödder. Det finns skillnader i kvalitet duschgel och tvättar kroppen också. Billigare apotek märken rengöra lika effektivt som de dyrare produkterna bad butik, men tenderar att producera mindre lödder med samma belopp. Det finns undantag, men bad lagra produkter definitivt ha ett bredare utbud av dofter.

Shower gel eller Body Wash är tillgänglig för kvinnor, män, och även barn och spädbarn. Infant Body Wash är mycket mild och kan användas på hud och hår. Det finns en mängd olika dofter finns i alla sorter, inklusive designer dofter och dofter för män.

Det bästa sättet att hitta shower gel eller badkar produkt som du föredrar att experimentera med olika sorter och dofter. Om du behöver något för känslig hud eller något med extra mjukgörande preparat, bara läsa etiketter och ingredienser innan du köper. Undvik att använda shower gel eller Body Wash på spädbarn och små barn om det inte är specificerat för att användas som vuxen rengöringsmedel kan ibland vara för hård för ung hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.