Vad är skillnaden mellan Hand Lotion och Face Lotion?

Medan många människor anser att alla typer av lotion är desamma, är det faktum att det finns några viktiga skillnader mellan handkräm och ansikte lotion. Dessa skillnader har att göra med den innebörden att varje typ av lotion är utformad för att uppnå, och den blandning av element som ingår i den grundläggande formeln. Här är tre av de huvudsakliga skillnaderna mellan ansikte lotion och handkräm.

Handkräm, som bodylotion, är formulerad för att ha en tjockare konsistens än ansikte lotion. Det är sant att båda typerna av lotion används för att återfukta huden, de flesta människor behöver en annan nivå av återfuktande på ansiktet än med händerna. Detta beror på att ansiktshalvan tenderar att innehålla avsnitt som redan andas en hel del av naturliga oljor. Ju tjockare konsistens av handkräm gör produkten till ett mer effektivt sätt behandla den kärvar lite många människor blir på knogarna och palmer, eftersom rester kommer att hålla fast händerna även efter tvätt. Däremot använda denna tjockare lotion på huden i ansiktet kan täppa till porerna och skapar hudproblem. med Face lotion, är tanken oftast inte bara att återfukta utan också att rengöra. Många krämer och lotion som utformas speciellt för ansiktet omfattar rengöringsmedel som hjälper till att avlägsna överflödig olja inlåning från porerna i huden. Resultatet är att ansiktet lotion söks för en kort tid och sedan sköljas bort från huden. Skillnad handkräm, finns det inga rester som fortsätter att skydda ansiktet från yttre påverkan. De flesta människor har tillräckligt med naturliga oljor för att fullgöra denna uppgift, och helt enkelt kräva ansikte lotion för att förstärka processen.

Sista, formlerna för handkräm och ansikte lotion innehåller ofta en rad näringsämnen som är särskilt blandas för särskilda behov hud på händer eller ansikte. Den handkräm kommer att innehålla egenskaper som bidrar till att ge näring åt torrare hud som finns där, medan ansikte lotion kommer att innehålla näringsämnen som hjälper till att lämna en slät och ren hy. Många typer av ansikte lotion idag innehålla ämnen som är avsedda att strama åt huden och ger ett mer ungdomligt utseende. Samma grupper inte skulle fungera bra med händerna, och kan leda till sprickbildning och fjällning på torken textur hud finns på knogarna och palmer.

Summan av kardemumman är att handkräm och ansikte lotion, precis som andra former av lotion, utformas för att tillgodose särskilda behov av huden finns på olika ställen på kroppen. Välja rätt typ av lotion eller kräm kommer att resultera i att hjälpa specifikt område att vara frisk och ser mer attraktiv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.