Vad är lockar?

lockar, även känd som rör lockar, är naturligt eller artificiellt hår som lockar. Hårlock frisyrer har varit i ropet under en mycket lång tid, från den romerska eran till nuvarande ålder. Uppnå håret lockar kan vara tidskrävande, men väl värt ansträngningen. Olika tillbehör såsom locktång, är hår som tejp, trasor hår, mousse, gel, hårspray och håret inställning grädde som används för att skapa hårlock lockar.

Med hjälp av en locktång gång innebar att värma den i en ljuslåga eller någon annan värmekälla. Uppfinningen av elektriska locktång har gjort livet mycket lättare. Till att börja med en termisk beskyddare tillämpas på håret och sedan håret är uppdelad i små delar. Varje hår sektion är vriden i en spiral runt järn, som sedan värms upp till styla håret. När allt hår avsnitt har hoprullade, är lockarna besprutas med hårspray för att ställa dem.

Kopplingsförbehåll och buntning hår med trasor är ett annat sätt att få lockar. I denna metod är en lätt vatten spray i håret följas av en ansökan av moussen eller gel. Håret är åtskilda i olika sektioner och en trasa är knuten till början av varje avsnitt, vilket lämnar en dinglande längd trasa som är lika långa för att håret avsnitt. Håret är vriden om trasan och lindade in i en spole. Den rag slut slits att bilda två mål och dessa binds därefter upp för att effektivt kombinera håret avsnitt.

Denna procedur upprepas för alla hår sektioner och hår hålls buntas i trasor över natten. Följande morgon, är håret bindningarna avrullat att avslöja lockar. Dessa är sedan besprutas och ställa med hårsprej. Hår som band kan också användas i stället för trasor. En mer enklare sätt att styling lockar är att använda serum och gel att sätta i håret. Håret är dämpat och sedan serum och gel tillämpas. Håret delas upp i slumpmässig sektioner och varje sektion hår är vriden från topp till botten. Den tvinnade håret avsnitt är tillåtet att torka och sedan lockar skakas loss med fingrarna, borstning eller kamning dem skulle förstöra lockarna.

kan lockar lämnas som bildas eller kan sättas in i en mängd olika hårlock frisyrer. Några av dessa ingår lång korv lockar, lockar lugg hästsvans lockar, nålas upp lockar, nära lockar och lås öra. Det är lämpligt att överväga ansiktet form och hårkvalitet när de beslutar sig för en hårlock frisyr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.