Vad är ett lyxigt spa?

Luxury spa ligger ofta i exceptionellt vackra omgivningar i fråga om geografiskt läge och service av anläggningen. Baserat i städer över hela världen, lyxiga spa specialiserade på överdådiga skönhet och hälsa. Priserna kan variera från några hundra till flera tusen dollar och uppåt, beroende på spa och vilka tjänster som köps. Ett lyxigt spa kan vara ett fristående företag, eller en del av en resort eller exklusiva hotell. Mycket resande inte kan bli nödvändigt att hitta en, som de flesta större städer kommer att ha någon form av ett lyxigt spa.

typiska tjänster som erbjuds av lyxiga spa inbegripa allmänna terapeutisk massage eller massage inriktad mot hälsa fördelar såsom dränering av lymfkörtlar, ansiktsbehandlingar för rynkor, akne, eller andra hudåkommor, manikyr, pedikyr och body scrub . Herbal kropp wraps syftar till att få vatten-viktnedgång är också vanliga. Andra tjänster kan holistiska eller icke-traditionella medicinska behandlingar som kostrådgivning, akupunktur, hälsorelaterade frågor sömn, meditation eller yoga.

Generellt ett lyxigt spa erbjuder paket som är all-inclusive eller tjänster som kan köpas enskilt, med eller utan ett minimum inköp krav. Friska drycker, snacks, eller lättare måltider kan också erbjudas som en del av programmet. Beroende på storleken och omfattningen av spa, fitness center som erbjuder träningspass med en-på-får en instruktion ingå. Förutom skönhetsbehandlingar och träningsprogram, några spa specialiserade på kosmetiska behandlingar såsom Botox ® injektioner eller kosmetisk tandvård.

Luxury spa kan tillgodose sina tjänster till par Förutom att erbjuda paket som är inriktade mot flickor-night-out firande. En åldersgräns, kan ofta 18 år, ska verkställas. Turer av anläggningar är ibland tillgänglig om den inte inkräktar på den personliga integriteten av badgäster. En person bör kontrollera återbetalningsregler som avbeställning eller utebliven kan bli föremål för en rejäl avgift eller förverkande av hela kostnaden som betalas i förskott. Sådana åtgärder är vanligtvis anges på spa broschyrer eller webbsidor.

Alla hygienkrav t. ex. högt blodtryck eller allergier normalt bör rapporteras till spa innan de vidtar tjänster. Några av de behandlingar som kan möjligen höja blodtrycket, till exempel. Gravida kvinnor bör också reda på vilka tjänster som skulle vara mest lämpligt för dem. Slutligen är det bäst att reservera tjänster i god tid, särskilt när använder ett lyxigt spa på hotell. Dessa spa tenderar att fylla upp från flera veckor till månader i förväg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.