Vad är ett hårborttagningsmedel?

En hårborttagningsprodukter är en kosmetisk används för att tillfälligt avlägsna oönskat hår. Den innehåller ämnen som används för att lösa upp hår ovanför huden. Eftersom processen inte drar ut håret med roten som vaxning gör, anses det vara en kortsiktig lösning på hårborttagning. En hårborttagningsprodukter kommer att ge resultat som varar betydligt längre än rakning, though.

HÅRBORTTAGNINGSMEDEL agenter kan krämer, lotion eller sprayer. Lotioner är bättre användas för större områden av kroppen, såsom ben, underarmar, eller bikinilinjen. Krämer kan tillämpas på specifika områden bättre, eftersom de är tjockare, det är därför grädde hårborttagningsmedel i allmänhet anses vara idealisk för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet. Sprejer är den nyaste typen av hårborttagningsmedel och antas ofta vara lättare för nybörjare att tillämpa. är en hårborttagningsprodukter tillämpas allmänt och vänster om mellan fem och 15 minuter. Tidpunkten instruktioner på produkten måste följas noga för att undvika att orsaka hudirritation eller en allergisk reaktion. Den tid det tar att gå igenom hårborttagning processen varierar beroende på grovleken på håret. Mörk eller grovt hår kan vara mer resistenta än böter eller mycket ljust hår. En fördel med att använda ett hårborttagningsmedel som en metod för att ta bort oönskat hår är att det kommer att göra huden verkar väldigt mjuk. Den hårborttagning som används av denna typ av produkt fungerar som en typ av Exfoliant, tar bort döda hudceller som bygger upp varje dag och gör din hud känns sträv. Det finns några grundläggande riktlinjer bör du alltid följa att säkerställa bästa resultat när du använder ett hårborttagningsmedel. Genomföra en plats test för att kontrollera huden innan du applicerar produkten till ett stort område. Använd aldrig denna typ av hårborttagning produkten när du har ett dagbrott, eftersom det kan orsaka en infektion som kräver medicinsk behandling. Om möjligt, använd hårborttagningsprodukter efter ett varmt bad när ditt hår är mjukast.

När du letar efter kosmetiska hårborttagningsmedel, vill du ha i åtanke att det också finns hårborttagningsprodukter används av jägare eller den som vill göra huden på ett djur som de fångat in kläder eller bonader. Denna typ av hårborttagningsprodukter innehåller kemikalier, oftast sulfider, som används för att bli av med håret som finns kvar på huden och göra det så smidigt som möjligt innan den skärs och sys i den färdiga produkten. Självklart är denna typ av hårborttagningsprodukter inte är säker för användning på huden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.