Vad är ett Body Mask?

Många människor vet att en ansiktsmask är ett bra sätt att rengöra, fast, och stärker huden. Det är dock möjligt att uppleva dessa huden fördelar inte bara i ansiktet utan över hela kroppen. En kropp mask är faktiskt samma som en ansiktsmask förutom det omfattar en mycket större del av kroppen. Den viktiga skillnaden är att ett organ mask kan utformas för att ge fördelar som inriktas på frågor som rör kroppen som helhet i stället för ansiktet i synnerhet.

Beroende på ingredienserna i en kropp mask, kan erbjuda ett antal olika hud förmåner. Body masker görs ibland med koffein, till exempel, som syftar till att främja rörligheten och minska uppkomsten av celluliter. Några av dem innehåller ingredienser som är avsedda att rikta hudbristningar. Även om dessa inte är de viktigaste användningarna av ansiktsmasker, dessa är ofta viktiga egenskaper i kroppen masker. Om du väljer att köpa en kropp mask och använda den hemma, kom ihåg att undvika irriterad hud och eventuella sår som fortfarande är i läkningsprocessen. Ta en varm dusch eller bad före ansökan kroppen mask så att huden har rengjorts och mjuk. Detta kommer också att bidra till att öppna porerna så att masken att sjunka så djupt som möjligt in i huden. Det är i allmänhet rekommenderas att endast använda ett tunt lager av masken, men var noga med att följa instruktionerna på förpackningen. Eftersom det kan vara svårt, om inte omöjligt, att behandla hela kroppen på ett eget, många människor väljer att åka till SSO för kropp masker där utbildad estheticians ansöka kropp masker för sina kunder. Flesta spa som erbjuder kropp masker på deras behandling meny erbjuder ett antal olika typer som riktar en rad specifika hud frågor. Medan de flesta masker kommer att rengöra huden, vissa är särskilt användbara för återfuktande huden medan andra är perfekta för avgifta huden. Det finns också organ masker som är avsedda att tunna kroppen.

Going to a spa för en kropp mask är ett underbart alternativ för de som har råd. Om du väljer att åka till ett spa för en kropp mask bör du göra din forskning först och se till att du bokar din tid på en känd plats. En snabb sökning på Internet bör hjälpa dig att hitta recensioner av spa i ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.