Vad är en nagelborste?

En nagelborste är en liten, rektangulär pensel som är avsedd att användas på naglarna. Nagelborstar görs vanligen med korta, starka borst som kan Slough bort smuts som samlats på naglarna, runt nagelbädden, och under den fingernaglar. Nagelborstar kan användas dagligen av människor som helt enkelt vill hålla sina händer ser så fina som möjligt. Men de är särskilt användbar för dem som råkar smutsiga händerna på sina jobb eller medan du arbetar med hantverk eller fritidsintressen. P

nagelborstar kan användas för att ta bort fläckar från huden. De kan vara särskilt användbart för personer som arbetar på bilmotorer. Målare och trädgårdsmästare kan även använda nagelborstar för att rengöra sina naglar efter att ha avslutat sitt arbete. För att ta bort envisa fläckar eller smuts från huden, är det bäst att också använda tvål när skura spiken sängar med en nagelborste. Tvål kan hjälpa till att dra ut smutsen ur huden. Det finns ett antal krämer och tvålar som särskilt utformats för att ta bort smuts och fläckar från huden. Det är bra att använda dessa produkter om händerna blivit särskilt smutsig. Använda dessa tillsammans med en nagelborste bör ta bort de flesta, om inte alla, av fläckar och smuts från huden. Var noga med att även använda varmt vatten som kommer att mjuka upp huden och möjliggöra en mer noggrann rengöring. En av nackdelarna med att använda en nagelborste är att den kan lämna hud ganska torr. Skrubba huden runt och strax under naglarna med företaget borst av en nagelborste kan avlägsna fukt och naturliga oljor från huden. För att undvika torr och sprucken hud, är det bra att använda en hand fuktighetskräm eller en hand salva när hud och naglar har rengjorts. Det är särskilt viktigt att använda någon form av lugnande om spikarna skrubbas dagligen.

För att behandla mycket smutsiga händer, prova att använda en fuktighetskräm eller salva innan du använder en nagelborste. Först, tvätta händerna noggrant med tvål och varmt vatten. Sedan tillämpa en lugnande. När det har absorberats av huden, börjar rengöring fingertopparna med tvål och nagelborste. Den lugnande kommer att bidra till att lindra eventuella smuts och sot som har blivit inbäddade i huden, vilket möjliggör en enklare reningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.