Vad är en Toe Head?

Vissa fiberväxter såsom lin eller hampa kan vävas till tyger, men först efter att fibrerna har omsorgsfullt kammat ut och vred till en användbar tråd. Del av kamning processen ger en rufsig massa ljusgult fiber kallas bogsera , även om många felaktigt gör det som toe . Eftersom dessa bleka och trasslande fibrer likna fint blont hår, är termen tå huvud eller bogsera huvud som ofta tillämpas på naturliga blondiner, särskilt små barn. Att bli kallad en bogsera huvud inte bör betraktas som en förolämpning, eftersom den strikt avser flaxen kvaliteten på ett hår. En ung blond pojke kan skiljas från ett syskon på grund av sin hårfärg, så att andra kan beskriva honom som en bogsera huvudet. Ibland är de oroliga kvaliteten på en ung blond hår kan också tjäna honom äran av att kallas en tå huvudet, eller dra-headed.

Många avundas ljusa toner och curliness en verklig bogsera huvudet hår. Mycket unga pojkar med exceptionellt ljus och lockigt hår jämförs ofta positivt med keruber, änglar framställs ofta i religiös konst som ljushårig och oskyldig. Medan vissa barns hårfärg mörkna med tiden, några behåller kvaliteterna hos en sann tå huvud i vuxen ålder.

Ordet "dra" det germanska ursprung, och hänvisar till fibrer ofta för att skapa säckväv säckar för grödornas insamling och lagring. Faktum är att vissa människor som bor på landsbygden fortfarande hänvisa till säckväv påsar som bogsera säckar . Bogsera säckar tillverkade av lin eller hampa hade en distinkt gul eller ljusbrun utseende, men inte alltid så blond som uttryck tå huvud eller bogsera huvud tyst.

Andra nyanser av blond kunde diskmaskinen, "smutsig" eller platina. En person med kolsvart hår kan beskrivas som Raven-haired. Vissa Redheads betraktas som "morot toppar" eller låga hår. Vissa källor tyder på beskrivningen tå huvud eller bogsera huvud har till stor del försvunnit från gemensam användning under senare år, men det kan fortfarande höras i mer lantliga regioner i landet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.