Vad är en Textoo?

En textoo är en tatuering som funktioner text, snarare än en grafisk design. Många kulturer över hela världen har en tradition av att göra text tatueringar, alltifrån religiösa buddhistiska tatueringar i Tibet för paeans för avvek kära i USA. Många tatuering studios erbjuder text tatueringar, och några tatuerare är specialiserade på dem och ger särskilt hög kvalitet på det arbete som kommer att leva kvar och vara läsbar i årtionden.

utformning och placering av textoo krävs att man noggrant tänkt. Till skillnad från en vanlig tatuering, som är läsbar även i fragment, tenderar en textoo att tolka bäst när tittarna kan se det hela. Detta gör textoos dåliga kandidater för arm och ben band, och det gör några andra placeringar utmanande eller olämplig. Många tatuerare föredrar också att göra textoos i stor text, för att säkerställa att texten blir läsbar även som tatuering bleknar och skift med tiden. Det är också en god idé att designa en textoo med symmetri i åtanke, tänker på kroppen som en sida och skapar en slät, jämn bild som är mycket läsvärd. kan ett brett spektrum av teckensnitt användas till göra textoos, med vissa människor även bokstäver sig i kalligrafi. Allmänhet en hel del tankearbete tas i val av typsnitt, med människor som överväger saker som estetik, hållbarhet och teckenmellanrum när de tänker på sina optioner. En skicklig tatuering konstnär kan arbeta med önskad text innan mötet för en tatuering session, presentera flera alternativ i olika typsnitt. P

Textoos kan skrivas i något språk, med innehåll vanligtvis betyder något personligt person som får tatueringen. Många valde att få citat från kända verk av litteratur eller film, och vissa kan välja ett enda ord med stor betydelse. Det är inte heller ovanligt för människor att få textoos på ett språk som inte är deras modersmål, hylla år utomlands eller omfattande undersökning av detta språk. En sådan textoo bör genomföras med försiktighet, eftersom språket är oerhört komplicerad, och man inte vill hamna i en meningslös eller oavsiktligt rolig eller kränkande tatuering.

Många föredrar att få en textoo i svart bläck, eftersom svart bläck visar upp bra och förblir skarpa. Det är också lätt att röra upp. Det är också möjligt att använda färgat bläck, men blekning kan bli ett problem, vilket gör texten svår eller omöjlig att läsa. Människor kan också välja att lägga till ornament såsom Dingbats en textoo att göra det mer visuellt intressant.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.