Vad är en Stack Perm?

En stack Perm är en typ av permanent våg som är avsedd för kvinnor med hår som skurits till en enda längd. Med användning av rullar av varierande storlek, är lockar till i mitten och överdelen av håret för att skapa en strukturerad, lockig blick som mjukas upp genom att lämna håret ovanpå platta. När du gjort bra, en skorsten Perm kan se väldigt naturlig, med mjuka lockar utgör i ändarna av kundens hår precis som de skulle på någon med en naturlig mjuk lockig. Att göra en skorsten Perm, frisör gäller Perm lotion för håret att koppla den och sedan vindar lås av hår runt specialiserade rullar. Det kan ta lite finjustering för att bestämma den bästa rullen storlek, eftersom de flesta stylister vill skapa en mjuk, naturlig look som är anpassat till kundens hårlängd. När skivorna är väl valda, en skiktad look med massor av textur och volym skapas. Efter en viss tid, är en NEUTRALIZER tillämpas och hår avlägsnas från rullarna.

Perms är mycket hårt på håret, eftersom de kräver användning av starka kemikalier. Som ett resultat, är det viktigt att använda konditionering lotion och andra verktyg för att hjälpa håret återhämta sig från en perm, frisörer ofta har specifika produktion rekommendationer för sina kunder beroende på deras hår typ och stil Perm som tillämpas. Det är särskilt viktigt att komma ihåg att perms är mycket känsliga för skador under de första 24 timmarna, och klienter bör noga följa instruktionerna för att säkerställa att deras perms håll. När en skorsten Perm är väl genomförs kommer det att hålla omkring sex månader. Beroende på hur mycket av håret var permed kan håret har en mjuk våg vid basen, eller en mer tydlig curl. Det huvudsakliga målet är att skapa en strukturerad, lager utseende. Generellt stack perms är lämpliga för kvinnor med lång och medellång långt hår, och de kan vara gjord för att passa en mängd olika tillfällen.

Som namnet antyder, är en permanent frisyr något som bör övervägas noga, eftersom effekterna är långvariga. En väl utförd stack Perm varar cirka sex månader, vilket kan vara en riktig dra om det inte fick se kunden ville ha. Det bästa sättet att säkerställa goda resultat med en ständig våg är att få ett fotografi av den stil du vill och prata över Perm och eftervård process försiktigt med en stylist. Det kan också bidra till att se en portfölj med en stylist tidigare arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.