Vad är en Self Tanner?

Self garverierna är produkter formuleras för att uppnå ett utseende som liknar en naturlig solbränna, utan att den enskilde att tillbringa tid i solen eller i ett solarium. Ett antal olika produkter själv Tanner är närvarande på marknaden. Det bästa av de produkter Self Tanning återfuktar huden ännu eftersom de bidrar till att skapa en Sunless Tan som är praktiskt taget omöjlig att skilja från en vanlig solbränna.

Also known as bronsering agenter, mest själv Tanner produkter mörkare hud med hjälp av en ingrediens som kallas dihydroxyacetone. När produkten används enligt anvisningarna, är det möjligt att uppnå en trovärdig solbränna inom loppet av några timmar. Beroende på exakt formel, får själv garvaren resultat som kvarstår i upp till en vecka innan det finns ett behov av att återanvända. När du väljer att köpa en själv Tanner, är det viktigt att komma ihåg att inte alla produkter ger samma resultat. Några av de billigare formler mörkare hud något, men ofta lämnar efter sig en orange nyans. Andra kan kräva två eller flera ansökningar fördelade över flera timmar för att uppnå önskat resultat. Vissa self tanner formler är specifikt för kortvarigt bruk, t. ex. skapa utseendet av en hälsosam solbränna för en social händelse. Dessa typer av garveriprodukter tvätta bort så snart som bäraren tar en dusch.

däremot hög kvalitet self tanner produkter uppnå resultat med en ansökan och ger en djup brun solbränna snarare än den onaturliga ser orange solbränna. Dessa produkter tenderar också att inte streck eller lämna delar av huden som är ljusare i nyans än andra. Dessutom behöver de inte en förnyad ansökan efter ett par dagar. Istället kommer högre slutprodukterna allt mellan fyra till sju dagar innan en ny ansökan behöver.

Self Tanner produkter kommer i flera former. Många är enkla krämer som tillämpas på ungefär samma sätt som sololja. Andra är formulerade som icke-dropp skum som stannar på plats snarare än att köra. Det finns även själv garvare towelettes att förenkla processen med att söka produkten ännu mer. Medan det finns budget prissatta produkter själv garvare, är det oftast en bra idé att gå med en av de dyrare formler, eftersom de vanligtvis håller längre och innehålla skal produkter med olika vitaminer och näringsämnen som bidrar till att ge näring åt huden.

När rätt själv garvaren används är det möjligt att uppnå en Sunless Tan som är djup, rik och är nästan identisk med en solbränna kan uppnås genom regelbunden tid i solen. Men om du använder en egen Tanner har dessutom fördelen att förhindra exponering för UV-strålning under längre perioder, vilket minimerar inverkan av solljus på åldringsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.