Vad är en Pore Mask?

En pore mask är en ansiktsbehandling för att minimera uppkomsten av porer och hjälper huden att visas mjukare, slätare och jämnare. Pore masker görs ofta med lera, särskilt kaolinlera och bentonitlera, som hjälper till att strama åt huden. Även en pore mask är inte avsedd att användas varje dag, många som tycker att framgång med dessa typer av masker som används en gång i veckan eller varannan vecka.

leran i en pore mask är utformad för att dra ut orenheter från huden, vilket inte bara gör porerna ser mindre, men bidrar till att förebygga skador, bota akne breakouts, och kontrollera oljan. Vissa pore masker kommer att utformas för att värma upp när de appliceras på ansikte, medan andra kommer att kylas ner för att hjälpa till med smärtsamma skador. Varje typ av mask kan vara effektiva, och det är till stor del en fråga om personlig preferens. En pore mask kan innehålla andra ingredienser för att behandla akne också. Dessa inkluderar bensoylperoxid och salicylsyra. Dessutom pore masker innehåller vanligen vårdande hud balsam för att återfukta huden samtidigt som det är dra ut orenheter. Detta kan inkludera antioxidanter, vitamin C och E, grönt te, eller lugnande ingredienser såsom Mattram att reducera rodnad. Det finns pore masker tillgängliga för varje preferens eller särskilda behov. Om du vill använda en pore mask, börja med att noggrant rengöra och torka ansiktet. Inte lägga på någon makeup eller återfuktande produkter. De flesta pore masker tillämpas på fuktig hud, så det är bäst att Fukta ansiktet med ljummet vatten och sedan använda masken i ett jämnt lager, undvika känsliga området runt ögonen. Varje mask innehåller anvisningar om hur lång tid det behöver vara kvar i ansiktet, något som endast kräver ett par minuter, medan andra behöver lämnas på upp till en halvtimme.

Följ dessa anvisningar noggrant. Masten kommer troligen att börja torka ut och känna fast på huden, vilket i allmänhet betyder det fungerar. Om det orsakar smärta, sveda eller klåda, ta bort masken omedelbart. När den förflutna tiden har passerat, använd en varm handduk att torka försiktigt av masken i ansiktet. Dra inte eller dra i huden. När huden är ren, är det nu möjligt att tillämpa en moisturizer eller solskydd om man planerar att gå ut. De flesta masker kommer att vara effektiv om den tillämpas var två till tre dagar, en gång i veckan eller varannan vecka beroende på hudtyp, alltför frekvent tillämpning av en pore mask kan orsaka huden blir torr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.