Vad är en Nail Block?

En spik block är ett verktyg som används för manikyr och pedikyr. Det finns olika typer. Några är tvåsidig och vissa är fyra dubbelsidiga. Vissa erbjuder samma egenskaper på varje sida medan andra skiljer på varje sida. Dessa verktyg är i allmänhet ganska billiga och är allmänt köpts för personligt och salong bruk.

Generellt en spik block är ett rektangulärt verktyg som kan användas till vård för fingernaglar och tånaglar. Den rektangulära bas är vanligen gjord av någon typ av skum eller plast. Den platta sidorna täcks sedan med olika typer av material som kan användas för flera ändamål nagelvård. är varje spik block som inte täcks på alla sidor. Det är vanligt att hitta dem som endast har nagelvård ytor på båda sidor. De två andra sidorna får användas för bättre grepp. Den typ av nagelvård som kan köras med dessa verktyg varierar beroende på ytorna. Vissa har antingen en eller alla sidor att fungera som en SANDPAPPERSFIL. Detta är vanligtvis används för att jämna ut eller forma tips av en persons naglar. Det kan också vara en sida som används för utjämning. Detta är vanligtvis ett verktyg för hela nagelbädden. Det kanske kan eliminera åsar på naglarna eller släta de som peeling. När akryl naglar tillämpas får denna yta bidra till att göra akryl belagda nagelbädden jämnare, vilket resulterar i ett mer naturligt utseende. En tredje sida av spiken block kan vara avsedd för polering. Använda en spik buffert hjälper till att eliminera uppbyggd som har skett från nageln polska och andra saker. Polering tar bort den övre skikt och möjliggör en naturlig glans. Det bidrar också till att ytterligare jämna ut naglarna, som kan tillåta nagellack som tillämpas mer effektivt. Den fjärde sidan av en spik block kan innehålla en lysande yta. Detta kan bidra till att förbättra den naturliga skinande som blev följden av Polering. Ibland lysande ytan behandlas med ingredienser att bidra till detta, såsom naturliga oljor. De oljor som finns på den lysande ytan kan också bidra till att stärka och reparera skadade naglar.

När en spik block har sidor med olika verktyg, dessa i regel avsedda att användas i en viss ordning. Av denna anledning är det vanligt med att sidorna är numrerade. Detta bidrar till att informera konsumenterna om det bästa sättet att använda sådana verktyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.