Vad är en Mini ansiktsbehandling?

Det finns många typer av ansiktsbehandlingar som tjänar syftet med rengöring, peeling, ansiktsvatten och återfuktande ansiktet. Facials är bra för de flesta typer av hud och vanligtvis lämna mottagaren känsla bortskämd, avslappnad och utvilad. Denna typ av hud behandling kan pågå mellan 15 minuter och 2 timmar, med mini ansikts vanligtvis varar cirka 30 minuter. Många införliva mini ansiktsbehandlingar i sina vanliga hudvård regimer eftersom de oftast tjänar alla de grundläggande syften i en ansiktsbehandling i en bekväm tid. Den rengöring och peeling del av mini ansikte består vanligen av ansikts-tekniker, eller estetiker , placera en varm våt handduk på mottagarens ansikte och lämnar den i flera minuter. Handduken tas bort, och Exfoliating Cleanser används för att rensa bort alla rester av makeup, olja och smuts. Den våta handduk, som har upphettas och ibland doftande med eteriska oljor, placeras sedan tillbaka i ansiktet och vänster tills det blir kallt. Denna process bidrar till att öppna porerna. i en mini ansiktsbehandling, en mask normalt tillämpas nästa. Ibland kall gurka skivor eller kyla, våta bomullstussar placeras på slutna ögonlock att minska öga svullnader. Masken kan lera-baserad, frukt-eller vegetabiliskt ursprung, och det kanske också agera för att exfolierar huden. Det är kvar på huden i flera minuter eller tills leran-baserade torkar lermasken. Masker tas bort med varmt vatten.

De flesta mini ansiktsbehandlingar inkluderar en toner, som vanligtvis är i lotion eller tvätta form och arbetar för att rengöra huden och stänga porerna. Det kan också hjälpa till att balansera pH-värdet i huden och skyddar ansiktet från bakterier efter en mini ansiktsbehandling. Många människor tror att huden känns stramare och fastare efter en toner tillämpas.

Moisturizing brukar den slutliga processen i en mini ansiktsbehandling. En lotion appliceras på ansikte och hals och arbetar för att rehydrera huden. Många estheticians kommer att använda en fuktighetskräm baserad på mottagarens hudtyp, till exempel regelbunden, fet, torr eller kombination hud. Detta tros vara ett viktigt steg eftersom det fungerar att hålla i hudens fukt, skyddar huden och hålla den ser fräsch och ljus.

Några mini ansiktsbehandlingar kan också innehålla en massage tryck punkt på ansikte, hals och axlar. De vanligtvis kommer att ske i en lugn miljö med dämpad belysning och avslappnande musiken. Före mini ansiktsbehandling bör mottagaren diskutera hälsotillstånd med estetiker att undvika att använda produkter som kan utgöra en risk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.