Vad är en Lip Brush?

en läpp borste är en makeup ansökan verktyg. Det används för att tillämpa läppstift eller läppglans jämnt på läpparna. En läpp borste vanligtvis har kort, mjuk, slät borst, som ofta är uppfällbara för att förebygga skador i en påse eller makeup fall. Det finns många goda skäl att använda en specialdesignad borste för att tillämpa läppstift eller läppglans, istället för direkt från tuben.

Använda en läpp pensel att tillämpa läppen kosmetika gör att man kan använda mindre av läppstift eller läppar glans. En borste tillåter kosmetisk produkt som skall tillämpas lätt, smidigt och jämnt utan att behöva applicera flera skikt. Lip borstar är avsedda att tillämpas läppen kosmetika med precision, förhindra kladdar läppstift utanför läppen linje.

Dessutom är en läpp pensel som ofta används för att smälta lip liner och läppstift tillsammans på läpparna. Denna ansökan teknik förhindrar läppen skyddsfilmen från att se alltför svår och definieras, vilket ger ett mer naturligt utseende på läpparna. Som de flesta proffsen vet är blandar makeup det enda sättet att göra det ser mjukt och naturligt, proffsiga, men inte överdrivna. En läpp pensel kan doppas rakt in i en läppglans burk eller tub av läppstift , att även om vissa välja pressa en liten mängd läppglans på baksidan av handen eller på en makeup facket och doppa penseln i det så. Det är viktigt att aldrig dela läppen borstar med någon annan. Dessutom kan det vara en god idé att ha en eller två läppar borstar för kosmetiska mörkare färger, samt en eller två för ljusare färger, för att förhindra oönskad blandning. Det är nödvändigt att regelbundet upprätthålla och ren läpp borstar genom att tvätta dem försiktigt med varmt vatten och schampo. Efter de tvättas, omforma dem och lägga dem platt att torka. Lip borstar bör bytas minst en gång per år, som med alla andra makeup ansökan verktyg. Det kan bli nödvändigt att ersätta dem oftare om borsten börjar striden eller blir stel, dock.

p

Lip borstar kan finnas i kosmetika avsnitt i de flesta butiker. De kan säljas individuellt eller i förpackningar med andra borstar smink ansökan för ansikte och ögon. Vid köp individuellt, en läpp pensel är jämförbar i pris till någon annan makeup ansökan borste. Det är en bra idé att köpa en infällbar läpp borste om det inte är säkert att det alltid kommer att förvaras säkert i ett ärende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.