Vad är en Honey Bath?

sedan före dagar Cleopatra, har människor använt honung som en del av en lyxig skönhet rutin. Vissa antika historiker tror att människan har använt honung för livsmedel och medicinska ändamål för över 10. 000 år. Enligt vissa experter har honung antioxidanter, lugnande och fuktgivande egenskaper som kan vara till nytta för huden när de appliceras lokalt. Med en lång långsam blöt i en honung bad kan vara ett underbart sätt att lägga till lite olika spa livsstil till en daglig rutin bad. är en honung bad skapas genom att lägga honung, ofta i kombination med andra naturliga och tillverkade produkter, till badvattnet. Det finns massor av recept på hemgjord blandningar honung bad, liksom många kosmetiska och hudvård företag som erbjuder färdiga bad tillägg med betoning på honung. Homemade produkter kan vara ett bra val för dig med känslig hud eller allergier, eftersom Maker kan styra exakt vilka ingredienser gå i mixen. En vanlig typ av honung produkt är en mjölk och honung bad. Detta kan enkelt göras genom en kombination av mjölkpulver eller vanlig mjölk med honung och lägger till badvattnet. Använda mjölkpulver, denna typ av bad blandning kan också placeras i dekorativa krukor och ges som present. Mjölk och bad honung är en gammal tradition tänkt att skapa djup fukt för huden.

Honung kan kombineras med många ingredienser för att göra ett bad blandning. Lägg lavendel blommor för en lugnande doft och ljuvligt blomma bad. Prova att kombinera honung med en unscented, mild flytande tvål och vaniljextrakt att göra en tjock skummande bubbelbad. Skapa en super-fuktande version genom blandning med mandel eller olivolja. Förutom att ge mild antibakteriell stöd, honung bad kan vara användbart vid behandling av brännskador eller sunburns. Vissa studier har visat att milda brännskador som behandlats med honung kommer att blekna snabbare och mindre ont. När brände av en värmeplatta eller rodnade av för mycket solexponering, överväga en ljummen blöt i honung till SANNING smärtan och mjuka upp huden.

Honung kan också användas för att göra andra bad-och organ, såsom scrubs eller ansiktsbehandling maskerader. För stimulerande ännu uppmjukning Scrub, kombinera honung med salt och lite olivolja. Gnid över huden i små cirklar under en dusch, vilket gör saltet att exfoliate medan honung och återfuktar olja. Den antibakteriella egenskaper honung gör det till en möjlig ingrediens i ansiktsbehandlingar gäller överbelastad hud. För att göra en honung mask, endast använda honung eller blanda med olja och en äggula, då gälla för ansiktet i 15-30 minuter. För en full-on honung spaupplevelse, ta en honung bad samtidigt som mask för att sjunka in, skölj sedan bort med en spännande honung snår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.