Vad är en Half updo?

En halv updo är en frisyr där hälften av håret är utformade, bunden tillbaka, eller fästa upp, medan den andra hälften är löst. Med dussintals varianter, halv-up frisyrer är populära modeller till vardag och för speciella evenemang. Hälften updo stilar kan ta minuter eller timmar, beroende på önskat utseende.

Vanligtvis en halv upp frisyr använder toppen och sidorna av håret för att skapa upp del av utseendet. Detta hår är oftast samlas in och ytterligare stylad av fläta, knyta till bullar, eller helt enkelt klippning tillsammans. Den understa lagret av hår brukar få kaskad lös, skapa en färdig sektion på toppen eller baksidan av huvudet med ett vattenfall av hår nedan. Eftersom den nedre halvan är kvar lös för att skapa en fullständig eller dramatisk effekt, halv updo stilar är ofta enklare och effektivare när det görs på längre hår. Att förbereda för att göra en vacker halv updo, tvätta håret och torka normalt. Om hår tenderar att frizz, använda en liten mängd utjämning lotion eller frizz-fighting produkter. Håll hårspray och en borste praktiskt att hjälpa låsa stil på plats, och klipp användning och hairbands som är skonsamma och inte skadar hår och hårbotten. En extremt lätt halv updo kallas flip eller pull-through. Att skapa, ta fram lager av hår ovanför örat på varje sida och dra ihop i ryggen med en hästsvans innehavaren, stift bobby eller clips. Använda fingrarna, dra håret förutom att skapa en öppning strax ovanför band eller clips. Ta resterande, ångrade hår och stoppa in över toppen och drog genom öppningen och gör det möjligt att kaskad ner i nacke och rygg. Den färdiga utseende, vilket bara tar några minuter att skapa, kan vara elegant och påminner om 1940-talets klassiska stil.

En långt mer komplicerade version av en halv updo är en prinsessa-liknande utseende, kan det vara enklast åstadkommas med hjälp av en vän eller frisör. Dra övre halvan av håret och säker i en lös bulle, vilket gör att vissa hår att falla fritt i ryggen. Dra några delar ur BUN att rama in ansiktet. Curl ansikte utformande klängen, att lösa trådar, och det undre skiktet av hår skapa en vågig, flytande stil eller släta ut håret först för en mer formell, mjukare look. Accent BUN med en ny eller fake blomma eller Bejeweled klipp. Denna typ av stil är ganska populärt för formella evenemang såsom bröllop och danser skola.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.