Vad är en Hair Masque?

Ett hår Masque är en djup BALSAMBEHANDLING för håret. Det är inte används varje dag, men används en gång per vecka eller två att lägga fukt till håret, förhindra frizz och går sönder, och gör håret mjukt och glänsande. Det finns många olika hår masques tillgänglig, och det är också möjligt att göra en hår masque hemma med objekt hittades runt huset.

Hair masques vanligtvis innehåller djupt konditionering och återfuktande ingredienser, bland annat sheasmör, avokado olja , botaniska och oljor frukt eller extrakt och vitaminer, bland många andra. En varm olja behandling är en typ av hår masque, i denna typ av behandling, är varm olja appliceras på håret att göra den mjuk och återfuktad. Hår masques kan vara användbara för personer med någon typ av hår, men de med torrt eller färgat hår hitta dem särskilt fördelaktiga. De som har fett hår kan fortfarande använda sig av ett hårstrå masque, men det kan vara en bra idé att göra de behandlingar lika ofta som varannan eller var tredje vecka. bör ett hår masque tillämpas på vått hår, som gör det möjligt för närande ingredienser för att bättre tränga in i håret. I allmänhet är det bra att tillämpa denna typ av hår behandling samtidigt ut ur duschen, eftersom de flesta masques kommer att behöva sitta i håret ett bra tag. En del måste vara kvar i håret i en halvtimme för att utnyttja alla fördelar.

Var noga med att grundligt coat alla hår för de största fördelarna. Det kan också vara en god idé att tillämpa en plastpåse eller dusch mössa på håret medan håret masque är på plats. Detta kan förhindra dropp samt uppmuntra ytterligare konditionering genom uppbyggnaden av värme under plast. Efter den angivna tiden har förflutit, bör masque sköljas grundligt för att hindra håret från att bli feta.

Hair masques oftast är dyrare än andra conditioning behandlingar för hår, och ofta kommer i mindre behållare. Av den anledningen väljer många att göra sina egna djupt konditionering masques hemma med ingredienser såsom avokado, majonnäs, äggvita och olivolja, bland annat. Det finns många recept som kan hittas genom att söka på nätet, alla använder naturliga ingredienser som finns i köket. Annars kan håret masques köpas på apotek eller i salongerna, eller beställas på nätet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.