Vad är en City Spa?

Ett City Spa är ett företag som erbjuder dag avkoppling, hälsa och välbefinnande tjänster. City spa ligger i städer, många av dem kan hittas inuti lyxhotell. Ett lyxhotell City Spa tjänar i allmänhet sina egna gäster såväl som externa kunder.

Alla city spa erbjuder diverse välbefinnande tjänster. De flesta har massage och hudvård samt manikyr och pedikyr. Pedikyr, för fötterna och manikyr, för händer, inte bara omfatta nagellack, men även behandlingar som naturläkemedel suger och hud-lugnande lotion. p

olika specialiteter kan erbjudas vid varje stad spa. Till exempel kan en stad Day Spa fokusera på lyxiga behandlingar för gravida kvinnor och erbjuda prenatala massage, lugnande fot blötläggning, Stretch Mark lotion behandlingar, och mycket mer. En annan typ av urban dagspa kan ha ett asiatiskt tema och har japansk massage och lugna rum meditation.

Mest dag spa tjäna örttéer till gäster, men ett spa kan även finnas ett café eller hälso-tema restaurang. Priset erbjuds kan vara vegetarian eller etnisk mat som är näringsrik och ge näring till kroppen. Även om staden spa inte har sitt eget kafé, kan det har en fredlig utomhus där gästerna kan koppla av och njuta av te. Detta stadsrummet kan vara allt från en uteplats med bord, stolar, och vackra blommor arrangeras i odlare, en anlagd trädgård med trädgårdar och bänkar.

Staden dagen spaupplevelse handlar om helande och avslappnande sinnena. Fluffiga handdukar och badrockar, smakrika te, den fredliga ljudet av fontäner, vackra blomsterarrangemang och dofter såsom jasmin, vanilj, lavendel, eller sandelträ är exempel på några av de lugnande saker som kan hittas på City Spa. Med terapeutisk massage eller en pedikyr komplett med ett naturläkemedel fot blöt i en så trevlig miljö kan vara avslappnande och helande till många människor.

Personal på City spa vanligtvis har en lugn, rogivande tonen på dessa anläggningar så många kunder vill inte bara hälso-och skönhetsbehandlingar, men också en lugnande oas borta från sitt arbete och andra påfrestningar i livet. Vissa tycker om att åka till en stad spa att simma eller blöt i en badtunna, medan andra föredrar tjänster såsom manikyr och massage. Många av stadens spa är också hår salonger. Genom att välja en stor City Spa med många olika funktioner och tjänster, kan en kund tillbringa några avkopplande timmar samtidigt mottagande behövs hälso-och skönhetsbehandlingar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.