Vad är Tooth Gel?

Det finns många typer av tand geler en person kan använda. Bland dem finns tandkrämer, whitening gel, och även de som görs för att minska tandvärk smärta. Några tand gel är tillverkade av helt naturliga ingredienser medan andra innehåller kemikalier. Geler varierar också i fråga om vilka typer av sötningsmedel de innehåller. Vissa innehåller sockerersättningsmedel, till exempel, medan andra innehåller naturliga sötningsmedel. är några tand geler som används för att borsta tänderna, hjälper till att hålla munnen lukta friskt och lossnar bitar av mat som fastnar på eller mellan tänderna. Denna typ av gel fungerar som tandkräm för att förhindra uppkomsten av håligheter. Faktum tandkrämer är slående lik tand gel, förutom att gel ofta är genomskinlig och mer SENTIMENTAL än tandkräm. Många tandläkare anser att både tandkräm och geler tand acceptabelt så länge de innehåller fluor, ett mineral som bidrar till att förebygga karies.

Vissa tand gel används för att bleka tänderna. De innehåller Whitening agenter, till exempel peroxid, för blekning av tänder, bli av med fläckar och missfärgningar. En individuell intresserade av en sådan behandling kan gå till sin tandläkare för tjänstgörande behandling eller utnyttja over-the-counter vitare byggsatser som han kan använda på egen hand. Tjänstgörande vitare behandlingar innehåller vanligtvis mer potenta nivåer av whiteners, blekning av tänder snabbare och mer effektivt. Over-the-counter kit, å andra sidan, är oftast billigare och kräver inte resor till tandläkaren. är några tand geler för att hjälpa lindra den smärta som orsakas av tandvärk. De kan användas i stället för eller utöver interna mediciner som lindrar tand smärta, såsom paracetamol, acetylsalicylsyra eller ibuprofen. Denna typ av tand gel appliceras på tandköttet i det område som är smärtsamt och ger bara tillfällig lindring från smärta i munnen. Det kanske fungerar bäst på mindre smärta eller ömhet, eftersom det ofta är ineffektiva när det används för att behandla svår tandvärk smärta. I själva verket kan det vara mer effektivt för att lindra de obehag upplevs av barnsjukdomar barn eller personer med ont Munsår.

En som är intresserade av tand gel hittar du ett brett utbud av produkter att välja bland. Han kan välja bland många kända tand-vård produkter som tillverkats av ett stort antal ledande tillverkare. Dessa produkter är ofta visat sig vara effektiv men får innehålla kemikalier och artificiella ingredienser som en del människor hellre skulle vilja undvika. För dessa individer, det finns många helt naturliga produkter att välja bland. Personer som är intresserade av helt naturliga produkter kan behöva göra en del efterforskningar för att utröna om de fungerar som annonseras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.