Vad är Sweat Pads?

En svett pad är något som kan bäras under blusar och skjortor för att stoppa armsvett från dämpande och färgning sina kläder. Sweat kuddar är utformade för att vara osynlig när de är utslitna under kläder och inte skapa en obekväm eller synlig bulk under armen. Dessutom är de avsedda att ansluta sig till insidan av kläder så att de inte rör sig om när de bärs.

Sweat trampdynor är särskilt användbara för människor som upplever överdriven svettning. Även om det är ganska enkelt att torka svetten ur sin panna med en näsduk, torkning av ett tygstycke som blivit fuktig av svett är inte fullt så enkelt. Av denna anledning, vissa människor bär svett kuddar för att undvika fukt helt. Sweat kuddar kan också användas om man behöver bära formell klädsel i ett varmt klimat. Eftersom svett märken kan förstöra utseendet på en i övrigt orörd frack eller klänning, bär kuddar kan bidra till att upprätthålla en formell utseende. En del människor bär helt enkelt svettas kuddar för att absorbera svett på en daglig basis, även om de inte upplever överdriven svettning. Detta kan bero på att bärare helt enkelt inte gillar utseendet av även små svett märken. Ibland människor bär svett kuddar så att de kan bära ett plagg flera gånger innan de måste ha det rengöras. Inte bara denna skära ned på kostnader för kemtvätt, men mindre ofta ett plagg tvättas eller pressad, desto längre varar. En del svett trampdynor är disponibel medan andra kan tvättas och återanvändas. Återanvändningsbara slag är oftast gjorda av naturliga fibrer såsom bomull och komma med konkreta tvätt instruktioner. Återanvändningsbara pads också komma i en mängd olika färger från vitt och naken till mörkbrun och svart. Utbudet av färger gör bärare att använda kuddar även med rena kläder.

Den medicinska termen för överdriven svettning är hyperhidros. Hyperhidros kan vara en bieffekt av klimakteriet eller hypertyreos. Människor som lever i detta tillstånd kan hitta svett kuddar vara speciellt användbar. Det finns vissa medicinska behandlingar som kan bidra till att minska överdriven svettning. Såvida inte hyperhidros är tillsammans med andra symtom såsom andfåddhet, bröstsmärta, viktminskning, eller feber, är det i allmänhet inte en orsak till oro. Om du har något av dessa ytterligare symtom, är det viktigt att söka läkare så snart som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.