Vad är Skin Toner?

En hud toner är ett flytande eller lätt lotion som används i flera olika tillämpningar av hudvård. Av dessa, det vanligaste är att använda en toner, oftast med trollhassel eller alkohol för att rengöra huden och eventuellt minska olja på huden och förhindra acne breakouts. Dessa kallas ofta Astringents. En annan typ av skinn som används toner kallas tonic. De innehåller vanligtvis en mindre mängd alkohol än vad Astringents, men de kan ändå ha det lite taggig eller snål känner dig notera när du placerar alkohol i ansiktet. De också känner sig ofta tuffare än vanligt vatten. De hjälper till att rena huden, och kvinnor eller män som har hud kombination typ, med torr hud på kinderna och mer fet hy på pannan och näsan (sk T-zonen) kanske föredrar en tonic till en sammandragning.

Vissa hud toners innehåller liten eller ingen alkohol. I stället kan ett sådant toner använda citronsyra, Rosewater, eller en mängd andra ingredienser för att bara friska huden. Detta förklarar det namn som används för denna typ, fresheners eller Bracers. Använda en liten mängd syra kan bidra till att ge en frisk känsla i huden när fresheners eller Bracers används.

Ofta har folk köper en hud toner som en del av kosmetika linje. Företag som Clinique ®, säljer typiskt linjer för städning och produkter för huden. Clinique tre steg, som omfattar tvätta ansiktet med särskilt sammansatta tvål, använder en toner, och sedan tillämpa en lätt fuktighetskräm är mycket populärt. Naturligtvis behöver du inte köpa av varje produkt i en hud rengöring linje, och en del människor föredrar att använda vanlig tvål och toner, eller bara ett skal toner och vatten för att rengöra huden.

Kvinnor och män kan använda hud toner finns i lokala drog butiker och även många dagligvaruhandeln. I själva verket, aftershave, med dess höga alkoholhalt är en toner slags. Gemensamma varumärken i butikerna som Neutrogena ® och ® SeaBreeze kommer i enkla flaskor och inte feminiserade, vilket innebär att tonåringar av endera könet är benägna att använda dem, men de är fortfarande används oftare av kvinnor.

Den vanligaste metoden för tillämpning av hud toner är att DAB några på en bomullstuss och tillämpa den på ansiktet. Några toner kommer i sprayflaskor och du bara spritz ditt ansikte med dem. I de flesta fall behöver du inte tvätta bort tonern, som det är tänkt att vara ett avslutande steg i en hudrengöringsprodukter regimen. Du bör vara försiktig vid tillämpningen toner, speciellt något slag som innehåller alkohol. Normalt bör du inte använda tonern för nära ögonen. Dessutom, om du har delar av huden som är dåligt brutit ut, vill du DAB dessa områden sist, så du behöver inte överföra bakterier från en del av huden för de andra, vilket möjligen kan leda till fler finnar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.