Vad är Shower Gel?

Shower gel, som ibland kallas Body Wash, är en personlig vård produkt som liknar flytande tvål som kan användas för att rena kroppen medan du duschar. Många föredrar att använda shower gel eftersom produkten är lättare att hantera än bar tvål och lämnar inte något röriga rester tvål avskum i duschen.

Shower gel finns i en mängd olika formler och säljs ofta som en del av ett komplett produktprogram som omfattar samordning parfymer, krämer, buskmarker och sprayer kropp. Du kan hitta shower gel med frukt eller blommor inspirerade dofter, samt produkter utformade för att tilltala mer maskulin smak. Flera tillverkare säljer aromaterapi duschgel som lovar att minska stress, främja en mer vilsam sömn, eller öka din energi nivåer. Det finns också speciella duschgel gjort för personer med mycket torr eller känslig hud och duschgel med avokado olja, Shea smör, mjölkprotein, och andra populära hud ingredienser vård. Om du har ont om tid på morgonen, kan du även prova något av allt-i-ett duschgel som kan fungera som schampo och balsam.

duschtvål, liksom många andra typer personliga hygienprodukter, finns i en mängd olika prisklasser. Du kan hitta billiga duschgel i stort lågprisvaruhus som Wal-Mart och Target för en bråkdel av kostnaden för formgivarens duschgel tillgänglig på fina varuhus och specialaffärer. Även dyrare duschgel brukar använda något högre kvalitet ingredienser och har längre livslängd dofter, kan majoriteten av denna prisskillnad kan bero på ökad marknadsföring och reklam. Om du försöker att spara pengar kan du göra det mesta av din shower gel genom tvättning med en maskstorlek TVÄTTSVAMP som kommer att bidra till att skapa ett rikt skummande lödder. Du kan också sträcka på shower gel genom spädning av produkten med vatten, eftersom de flesta duschgel är mycket tjockare än vad som verkligen är nödvändigt. Majoriteten av shower gel märken kan spädas med 25-50% vatten utan märkbar inverkan på prestanda.

Om du inte hittar en produkt som passar din måste försöka göra en egen anpassad shower gel. Det finns många hemsidor som erbjuder detaljerade tutorials för hur du gör din egen duschgel, massage oljor, bomber bad och andra hemgjorda toalettartiklar. Dessutom säljer de flesta större båtar butiker unscented shower gel grunder som kan anpassas med hjälp av olika eteriska oljor och hud tillsatser vård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.