Vad är Shampowder?

Shampowder ™ är en torr schampo användas för att "uppdatera" fett hår när du inte kan tvätta håret med schampo och vatten. Den framställs genom Buttercream Cosmetics i USA. I teorin kan du förlänga tiden schamponeras håret och professionella blowouts senast genom att använda denna pulver. Till exempel, om du har tvättat håret med schampo och vatten, och nästa dag du märker att håret behöver en touch-up, kan du ansöka Shampowder ™ till roten av ditt hår. Produkten kommer att absorbera olja och smuts, och sedan borstas ut. Detta bör lämna ditt hår ser mindre fet och luktade rengöringsmedel, även om det faktiskt inte rengör håret.

Shampowder ™ tillverkas i två färger-en mörkare färg i rött eller brunt hår, och en ljusare färg för blondiner. Bolaget planerar att släppa en svart färg också. Eftersom en del av pulvret kan finnas kvar när du borstar ut, är det viktigt att använda en färg som ligger nära din hårfärg. Den säljs i en liten tub som är lätt bärbar och levereras med en bifogad applikator pensel. Det säljs för ungefär $ 16 US dollar (USD).

Shampowder ™ bygger på den gamla skönhet spets som gäller barnet pulver till roten av ditt hår kommer att absorbera olja och fett som dök upp över en natt och sedan mjöl och olja kan borstas ut. Problemet med att använda baby pulver, dock att det ofta lämnar dina rötter letar pulver och vitt. Samma problem inträffar när du använder majsstärkelse, en annan ofta rekommenderas alternativ. En del experter hävdar också att tvätt och föning håret varje dag är mycket skadliga, och det med en torr schampo som förlänger tiden mellan sköljvätska gör ditt hår friskare överlag. Företaget anger att Shampowder ™ är också säker att använda på permed eller färgat hår, men det är inte att dölja gråa.

Det finns andra alternativ för pulverform schampo än Shampowder ™, som är ett varumärke. Söker på nätet efter fraser som torr schampo, kommer i pulverform schampo, eller hår pulver sätta upp andra märken alternativ. Sephora, Bumble Bumble, Algemarin och Matrix, för att nämna några, alla gör torr schampo som fungerar på samma sätt som Shampowder ™. Vissa är också tillgängliga i olika färger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.