Vad är Maxi Pads?

Menstruation är en naturlig händelse som de flesta kvinnor upplever under hela sin fruktsamma år. Under menstruationen, vilket normalt inträffar en gång i månaden strömmar blod från livmodern och ut ur slidan. För att hålla detta blod från färgning kläder, möbler och andra objekt, en Maxi pad kan användas för att fånga och innehåller blod. En Maxi pad är ett block av absorberande material som placeras på en kvinnas panty. Tanken är att denna pad och blodet den fångar utom synhåll, och därför många mönster och tekniker har utvecklats.

Även maxi Elektroderna är vanligen används för att absorbera blod under kvinnans menstruation, kan de också användas nästan varje gång en kvinna behöver för att absorbera blod rinner ur hennes vagina. Till exempel kan en Maxi pad användas för att fånga flödet att en kvinna erfarenheter efter förlossning eller har vissa typer av kirurgi. Den kan också användas för att fånga blod efter ett missfall. Även många maxi pads är disponibel, får de aldrig spolas ner en toalett för att göra det kan leda till toaletten för att säkerhetskopiera. Istället bör de hanteras på ett korrekt avfall kärl.

För att hålla en maxi pad på plats, kommer pad vanligtvis funktionen en självhäftande remsa på baksidan. Dessa band är vanligen omfattas av ett papper som hjälper till att hålla den klibbig tills Pad används. För att kunna använda pad, en kvinna kommer skal papperet bort, placera Pad ordentligt på hennes trosa, och satte panty på. Korrekt placerad, kommer pad hjälpa till att hålla läckage och olyckor inträffar. Det finns dock tillfällen när en maxi pad kommer att läcka, och förebygga detta är ett mål av pad tillverkare.

Olika typer av maxi kuddar finns för olika menstruations flöden samt olika kvinnors preferenser. Overnight kuddar är en av de längsta och mest absorberande, görs för att användas under natten när en kvinna sover. Light pads är gjorda för lätta flöden som vanligtvis sker i slutet av menstruationen, medan vanliga kuddar finns för regelbundna flöden. Förutom de uppsugningsförmåga nivåer, några kuddar komma med vingar, små remsor av material som sveper runt sidorna av trosa. Dessa vingar hjälpa till att hålla sidorna av panty ren.

för tider då maxi trampdynor är för tjocka för en kvinna föredrar ultratunna kuddar kan användas. Supertunn pads är som maxi pads, men istället för en tjock absorberande material, dessa pads använda en tunnare, mer komprimerad kärna. De tunnare kuddar kan hjälpa till att hålla en kvinna känner sig mer bekväm iklädd pad. Ändå kan ultratunna pads inte vara ett bra val för mycket tunga flöden, till exempel en kvinna kan uppleva efter förlossningen. För dessa fall kan Maxi kuddar vara det bästa valet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.