Vad är Hot Rollers?

Hot rullarna på ett hår styling verktyg som används för att skapa lockar. Det finns ett antal olika stilar av heta valsar, men alla fungerar på samma grundläggande sätt, fastställa lockar som kan variera från mjuka vågor med snäva lockar. Många butiker som bär skönhet utrustning och tillbehör hår lager varma rullarna i en mängd olika storlekar, och de är relativt lätta att använda, även om det kan ta lite trial and error på hemmaplan innan uppnå en titt du är nöjd med.

Som ni kanske förstår av namnet, är varma rullarna värmas före användning. De flesta varma rullarna passar in i en elektrisk facket med värmeelement som är ansluten strax före användning. Att använda dem, är beredd håret och sedan försiktigt delas upp i bitar som rullas runt enskilda rullarna. Rullarna är kvar tills den är helt avkyld, och sedan försiktigt bort, för en fastare curl, vissa människor få heta rullar in på natten och sova på dem. Det finns flera sätt att variera utseendet uppnås med heta rullar. Till exempel kan långa tunna rullar tillämpas vertikalt för att skapa korkskruv lockar, medan extremt stora rullar kan användas horisontellt för att skapa en mjuk curl som kommer att förvandlas till en våg. Många människor gillar att använda varmt rullar i graderade storlekar för en mer naturlig look, så enhetligt lockar kan titta lite misstänksamt konstlad. Människor kan också förändra effekten av varma rullar genom att borsta håret omedelbart efter dem, eller använda produkter till håret innan rullarna tillämpas. När förbereder håret för heta rullar, det viktigaste för komma ihåg är att håret måste vara helt torr, eller lockarna inte kommer att innehålla. Vissa tycker om att tvätta håret och använda en återfuktande mousse kvällen innan de använder heta valsar, för att komma runt detta problem. Andra använder bara en hårtork, med en ljus mousse och ibland en kräm för att förbättra lysa medan de förbereder håret.

Förutom traditionella hårda heta valsar, du kan också hitta mjuka varma valsar som är smidiga eftersom de är sköna att sova i. Det kommer dock i slutet frisyren bli lite stökigare, med större och lösare lockar, snarare än snygga och enhetliga. Vissa människor gillar lite rufsig utseende, känsla av att det ser mer naturligt och avslappnat och det ser också ökar volymen i håret, vilket kan vara användbart om du känner ditt hår är lite tunn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.