Vad är Hair Relaxer?

Hair Relaxer är en typ av kemikalie som används för att räta ut håret permanent. Den används av människor, oftast kvinnor, som vill släta ut sina naturligt lockigt hår utan att använda varmt vaxkakor eller trycka strykjärn. Det kan också användas av kvinnor som söker ett medel för att tunna ut håret som är mycket tjock eller göra den mer hanterbar. Chemical relaxers, som antingen innehåller lut eller nej-lut kemisk formel, arbeta för att mjuka upp håret och ändra dess naturliga struktur till en rakare form.

Även hår Relaxer betraktas som en permanent typ av hår behandling, det inte måste röras upp regelbundet. Detta beror på att nya rätade håret är inte den enda avgörande faktorn. Hår växer snabbt, och det kommer så småningom nya hårväxt som finns i dess naturligt lockigt eller grövre skick. Som sådan är det nödvändigt att tillämpa hår Relaxer till nya tillväxtföretag se till att den matchar de kemiskt avslappnad håret. Normalt görs detta var sex till åtta veckor.

Många kvinnor går till professionella stylister för att få håret avslappnad. Men det finns många hår Relaxer produkter som kan användas hemma. Ansökningsprocessen Relaxer innebär att sätta en kräm eller lotion på håret att vara avslappnad och kunna sitta på plats under en viss tid. Under denna period, förändrar det håret normala struktur. När den har funnits under det begärda beloppet i tid, det sköljas och neutraliserande schampo används normalt efteråt. En fuktgivande balsam används vanligen efter neutraliserande schampo. Detta beror på att Relaxer kemikalier vanligtvis remsa håret på en betydande del av sin naturliga oljor. Den balsam kan användas för att återställa fukt, balans och glans.

Ibland, kemiska hår relaxers leda till hår som är torrt och sprött och benägna att gå sönder. Detta händer vanligtvis när en kvinna inte håller håret ordentligt återfuktad i mellan behandlingarna hår Relaxer, det kan också uppstå om hon inte kan visa upp snabbt för touch-ups, som avslappnad håret kan börja dra iväg från den nya starkare tillväxt , särskilt under livlig kamning. Dessutom kan håret brott resultat när relaxers tillämpas inte bara på nya tillväxt utan också på håret som redan har kemiskt avslappnad under touch-ups. Flesta stylister vet vikten av att koppla endast nya tillväxtmarknader, men ibland folk sprida kemikalien på redan avslappnad hår. Detta kan inträffa oftast när håret Relaxer tillämpas hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.