Vad är Hair Mousse?

Hårmousse är en hår styling produkt som är förpackat i en aerosol skum spray. Hår mousse ger volym till håret och ofta ger både luftkonditionering och håll. En av de ljusare styling vikt hår produkter, hår mousse tillämpas på vått hår före torkning och styling. Hår mousse kan också kallas styling skum.

Som en mångsidig hår styling produkt, hår mousse ett populärt val för både korta och långa frisyrer. När hår mousse appliceras på vått hår som får lufttorka, är håret ofta kvar med en "blöt" look som kan "krispigt" känsla, men till skillnad hårgelé, kammar håret mousse ut lätt för en mjukare look. När hår mousse appliceras på vått hår som torkas med en hårtork, ger det extra volym ned.

Det finns hundratals märken av hår mousse från professionella till butikernas egna märken, många leverera en produkt kvalitet styling. Vissa varumärken innehåller alkohol, vilket är bra för de flesta hårtyper utom torrt. För torrt hår, titta efter hår mousse som innehåller naturligt balsam och vitaminer, men ingen alkohol. Du kan också överväga att kontrollera hår mousse och andra stylingprodukter för ultraviolett solskydd. Ett sätt att bestämma mousse kvalitet håret genom sin expansion när sprids i handflatan. Om ditt hår mousse expanderar knappt i sitt skum stat, utan snarare är mest vätska, prova ett annat märke. Du bör kunna undvara ditt hår mousse i handflatan och har det expandera från Silver Dollar storlek till cirka ägg storlek. Kvalitet mousse inte bara expanderar bra men är lätt att enkelt att fördela i hela håret.

Använd hår mousse ger håret volym, kontrollera frizz och Flyaway, och ge måttlig styling kontroll. Om du letar efter starkt grepp för att skapa gjutna eller skulpterade frisyrer, överväga att använda hårgelé, pomada, eller vax istället. Om du dessutom är ytterst medveten om aerosolbehållare och deras inverkan på miljön, kan du lätt, icke-aerosol spray geler för styling som håller liksom hår mousse. Tyvärr kan den mångsidighet och prestanda för kvalitet hår mousse som en styling produkt ofta inte kopieras av någon annan styling produkt. Experimentera med olika märken och du kommer förmodligen hitta en vara en krampa favorit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.