Vad är Hair Gel?

Hair gel är en styling produkt som appliceras på vått hår på stöd inom styling processen. Hårgelé finns i flera former, inklusive gel konsistens, flytande konsistens, eller sprayform. Den som innehar makten i hårgelé varierar från ljust hålla till starkt grepp och är oftast den bästa styling produkt för stilar som får lufttorka. Hårgelé säljs både yrkesmässigt hår salonger och till rabatterade Drug Stores.

Även hårgelé används som hjälp vid styling pågår i många olika frisyrer, är hårgelé mest användbara till att ge en "wet look. "Hair gel är också användbart för" knarrande ", en stil begrepp som avser bunching upp delar av håret för att öka fysiska eller kemiska lockar och vågor i håret. Även hårgelé skapar en fantastisk kåtblick och fungerar bra med luft torr stilar, kan den även användas när det blåser torkning och värme styling.

metoden för tillämpning av hårgelé beror på vilken typ som används. Om du använder spray gel, för att bara spraya hela håret från rötterna slut och därefter arbeta in i håret med händerna. För regelbunden eller flytande hårgelé, tillämpa kvart storlek KLICK till en palm, gnugga tillsammans med de andra, och arbeta in i håret. För längre hår, kan fler vara nödvändigt att täcka in alla delar. Gäller alltid hårgelé i fuktigt handdukstorkat hår eftersom det inte är avsedd att användas på torrt hår. I likhet med andra stylingprodukter tillämpas på vått hår, kan hårgelé återaktiveras genom att lätt spraya håret med vatten gång torr. Förnya en stil i en hast, bara dimma håret med en sprayflaska med vatten och omformas. Om ytterligare hålla önskas, kan du installera enkelt en liten mängd hårgelé innan kamning eller form.

Om du har torrt hår, bör du undvika att använda hårgelé som innehåller alkohol. Liksom andra styling produkter kan hårgelé bygga upp på hårsäckarna över tid med flitig användning. Ta bort denna uppbyggnad, helt enkelt använda en förtydligande schampo en gång varannan vecka. Följa upp med ett balsam efter hårtvätt med ett förtydligande schampo och sedan stil som vanligt. Experimentera med olika typer av hårgelé och olika håll styrka för att hitta den produkt som bäst passar dina behov styling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.